Toiminta

Lapset ja perheet

Seurakuntamme tarjoaa alle kouluikäisille lapsille ja perheille monenlaista toimintaa. Toimintamme lähtökohtana on Jeesuksen asettama kastekäsky.


Lue lisää


Koululaiset

Koululaisten parissa tehtävän toiminnan tavoitteena on tukea perheitä ja kouluja kristillisessä kasvatustyössä, sekä auttaa jokaista löytämään oma paikkansa seurakunnassa.


Lue lisää


Rippikoululaiset

Rippikoulu on nuorten koulu, jossa perehdytään tarkemmin siihen kristilliseen uskoon ja kirkkoon, johon seurakunnan jäsenet on kasteen kautta liitetty. Samalla tutustutaan seurakuntamme toimintaan.


Lue lisää


Nuoret

Nuorisotyössä kohdataan nuoret rippikoulun jälkeen kerhonohjaajina, isoskoulutuksessa ja tietenkin isosina leireillä. Koulupastoripäivystyksen avulla tapaamme nuoria arkipäivässä heidän omalla työpaikallaan koulussa.  


Lue lisää


Jumalanpalvelus

Sunnuntaina, Ylösnousemuksen muistopäivänä, vietetään jumalanpalvelusta. Kirkkokansa kokoontuu yhteen kiittämään ja ylistämään Jumalaa. Hän jakaa kirkkovieraalle lahjojaan, joiden kautta ihminen saa kokea olevansa syntisenä armahdettu. Jumalan kansan juhla on kaikille avoin ja sen keskuksena on ehtoollinen.


Lue lisää


Musiikki

Musiikki liittyy monella tavalla lähes kaikkeen Muhoksen seurakunnan toimintaan. Kuin Oulujoki se soljuu riemukkaasta vauvakirkosta eläkeläisten omaan lauluryhmään. Musiikki vetää puoleensa nuoria ja kutsuu aikuisia mukaan kuoroihin.


Lue lisää


Lähetys


Muhoksen seurakunta tekee lähetystyötä yhdessä kirkkomme lähetysjärjestöjen kanssa. Lähetystyössä osallistumme Jumalan pelastavaan toimintaan - lähellä ja kaukana. Lähetystyötä tehdään siksi, että Kristus itse on lähettänyt meidät.


Lue lisää


Partio

Muhoksella toimii partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry, jossa on mukana tällä hetkellä noin seitsemänkymmentä tyttöä ja poikaa. Lippukunta on perustettu vuonna 1951 ja sen taustayhteisönä on Muhoksen seurakunta.


Lue lisää


Eräkokkikerho

 Eräkokkikerho 4 - 6 -luokkalaisille Koortilassa  tiistaisin 19.2. alkaen klo 17 - 19


 

 Tehdään yhdessä eräruokia nuotiolla ja kodassa.

 Liikutaan luonnossa sekä pidetään hauskaa erähengessä.

 

Ilmoittautumiset osoitteessa: muhos.4h.fi/kerhot

 

Järjestää: yhteistyössä seurakunta ja 4H


Lue lisää