Aikuiset

Nuoret aikuiset ovat mukana kansainvälisessä työssä ideoimassa kirkkovuoden aiheisia ohjelmia yhteisiin juhliin mm. viimeksi 10 synttäreille. Kokoonnumme sunnuntaisin harjoittelemaan draamaa ja joulunäytelmää nimeltään profeettojen ennustus. Viikonloppuisin pidämme kioskia nuorille paikallisessa nuorten kokoontumispaikassa Nuokkarilla yökahvila valopilikussa.

Nuorten toiminnassa aiemmin mukana olleet aikuiset voivat jatkaa tuomalla osaamistaan myös nuorisotoimintaan. Jokaiselle on paikka tavoitteellisessa toiminnassa, jonka päämäärään pyritään yhdessä. Jokaiselle on paikka seurakunnan toiminnassa, niin myös nuorelle ja nuorelle aikuiselle.Yhteen kokoontuminen ja tekeminen rohkaisee jatkamaan eteenpäin.