Ilmoitustaulu

Levitämme ja pidämme yllä lähetystietoutta ja -toimintaa erilaisilla tilaisuuksilla, tapahtumilla ja tempauksilla:

mm. arpajaiset, kauneimmat hengelliset laulut, Kauneimmat joululaulut, Kauneimmat joululaulut -messu kaksi kertaa vuodessa, laulu- ja nuotioillat,  lähettien vierailut seurakunnassamme, lähetyksen kirkkopyhät, lähetysillat, lähetysjuhlat, lähetyspäivät, lähetyskasvatus,  lähetyslauluillat, lähetysleirit

eri-ikäisille, lähetyslounaat, lähetysnäyttelyt, lähetysvartit, myyjäispöydät, ompeluseurat (lähetystyö yhdessä diakonian kanssa), retket/matkat, vapunaaton myyjäiset ...

Katso  tarkemmin seurakuntamme lähetystyön tapahtumia.

25.-27.5.2018 LÄHETYSSEURAN VALTAKUNNALLISET LÄHETYSJUHLAT "RAKASTA MINUA NYT" KUOPIOSSA

KESÄINEN LAULU- JA MAKKARANPAISTOILTA

tiistaina 18.6. klo 18.00

Laitasaaren rukoushuoneella, Rantatie 190

1.8.-2.9.2018 OULUN HIIPPAKUNNAN LÄHETYSJUHLAT "REILUSTI" UTAJÄRVELLÄ

lahetysjuhlat_ohjelma.pdf

Kaikille avoimet lähetys- ja diakoniatyön OMPELUSEURAT (kts. päivät tapahtumakalenterista)

Seurakuntatalon kappelihuoneessa ja Laitasaaren rukoushuoneella (Rantatie 190) maanantaina klo 18-20 n. kerran kuukaudessa.

Olet lämpimästi tervetullut kaikkiin tilaisuuksiin!

Haluaisitko järjestää kodissasi lähetysillan / lähetyslauluillan yhdessä seurakunnan lähetystyöstä vastaavien työntekijöiden kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetyslauluiltoja järjestetään kodeissa noin kerran kuussa. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Yhteystiedot: kirkkoherra, lähetystyön pappi Jouni Heikkinen p. 040 5525810,

lähetyssihteeri Anja Hämäläinen p. 040 5629131,

MUITA ILMOITUKSIA

Lähetysseuran yhteisöblogi, Missioblogi,  aloitti K24-sivustolla marraskuun alussa vuonna 2014.

Missioblogin esittelyä.docx

Blogi löytyy osoitteesta:

-------------------------------------------------------------------------------------------