Ilmoitustaulu

Levitämme ja pidämme yllä lähetystietoutta ja -toimintaa erilaisilla tilaisuuksilla, tapahtumilla ja tempauksilla:

mm. arpajaiset, kauneimmat hengelliset laulut, Kauneimmat joululaulut, Kauneimmat joululaulut -messu kaksi kertaa vuodessa, laulu- ja nuotioillat,  lähettien vierailut seurakunnassamme, lähetyksen kirkkopyhät, lähetysillat, lähetysjuhlat, lähetyspäivät, lähetyskasvatus,  lähetyslauluillat, lähetysleirit

eri-ikäisille, lähetyslounaat, lähetysnäyttelyt, lähetysvartit, myyjäispöydät, ompeluseurat (lähetystyö yhdessä diakonian kanssa), retket/matkat, vapunaaton myyjäiset ...

Katso  tarkemmin seurakuntamme lähetystyön tapahtumia.

OPERAATIO JOULUN LAPSI -infotilaisuus torstaina 21.9. klo 18.00 seurakuntatalolla!

Viime vuoden jakomatkalla mukana ollut aluekoordinaattori Hilkka Kaikkonen kertoo matkan vaiheista ja lahjojen jakamisesta lapsille Moldovassa.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan keräykseen!

Lähetys- ja diakoniatyön OMPELUSEURAT

tiistaina 12.9., ti 10.10. ja ti 7.11. seurakuntatalon kappelihuoneessa klo 18-20.

maanantaina 25.9., 23.10. ja 20.11. Laitasaaren rukoushuoneella klo 18-20

osoite: Rantatie 190

Olet lämpimästi tervetullut!

Haluaisitko järjestää kodissasi lähetysillan / lähetyslauluillan yhdessä seurakunnan lähetystyöstä vastaavien työntekijöiden kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Yhteystiedot: kirkkoherra, lähetystyön pappi Jouni Heikkinen p. 040 5525810,

lähetyssihteeri Anja Hämäläinen p. 040 5629131,

MUITA ILMOITUKSIA

Lähetysseuran yhteisöblogi, Missioblogi,  aloitti K24-sivustolla marraskuun alussa vuonna 2014.

Missioblogin esittelyä.docx

Blogi löytyy osoitteesta:

Kuurojen Lähetys ry on julkistanut 60-vuotisjuhlien yhteydessä historiikin "Savimajasta kouluun - oikeus omaan kielen". Siinä kerrotaan varsin seikkaperäisesti ja mielenkiintoisten tarinoiden muodossa kuurojen lähetystyön historiaa.

Lisätietoja liitteessä:

Myynnissä historiikki 2015.pdf

Katso myös:

--------------------------------------------------------------------------------------------