Ilmoitustaulu

Levitämme ja pidämme yllä lähetystietoutta ja -toimintaa erilaisilla tilaisuuksilla, tapahtumilla ja tempauksilla:

mm. arpajaiset, kauneimmat hengelliset laulut, Kauneimmat joululaulut, Kauneimmat joululaulut -messu kaksi kertaa vuodessa, laulu- ja nuotioillat,  lähettien vierailut seurakunnassamme, lähetyksen kirkkopyhät, lähetysillat, lähetysjuhlat, lähetyspäivät, lähetyskasvatus,  lähetyslauluillat, lähetysleirit

eri-ikäisille, lähetyslounaat, lähetysnäyttelyt, lähetysvartit, myyjäispöydät, ompeluseurat (lähetystyö yhdessä diakonian kanssa), retket/matkat, vapunaaton myyjäiset ...

Katso  tarkemmin seurakuntamme lähetystyön tapahtumia.

OPERAATIO JOULUN LAPSI 1.docx

Operaatio Joulun lapsi

Operaatio Joulun Lapsi vie kenkälaatikon kokoisiin laatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille. Suomalaisten lahjat viedään Romaniaan ja Moldovaan ja Viroon.

Laatikkoaihioita sekä pakkausohjeet ovat noudettavissa seurakuntatalon eteisen pöydältä osoite: Kirkkotie 32.

Lahjapakettien palautukset:

ma 12.11. - to 15.11. klo 14-17

Viimeinen palautuspäivä on ma 19.11. klo 14-17

Palautuspisteenä toimii seurakuntatalon alakerrassa, lähinnä sisäänkäyntiä, oleva toimistotila.

Tiedustelut: puh. 040-5629131 /  Anja Hämäläinen

s-posti:

LÄHETYSLAULUILTA LIISA PIIRALALLA (os. Työmiehentie 3 A 1) TIISTAINA 30.10. KLO 18.30

ARVONTAA!

Voit halutessasi ottaa pienen arvottavan mukaan!

Tervetuloa!

Kaikille avoimet lähetys- ja diakoniatyön OMPELUSEURAT (kts. päivät tapahtumakalenterista)

Seurakuntatalon kappelihuoneessa ja Laitasaaren rukoushuoneella (Rantatie 190) maanantaina klo 18-20 n. kerran kuukaudessa.

Haluaisitko järjestää kodissasi lähetysillan / lähetyslauluillan yhdessä seurakunnan lähetystyöstä vastaavien työntekijöiden kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetyslauluiltoja järjestetään kodeissa noin kerran kuussa. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Yhteystiedot: kirkkoherra, lähetystyön pappi Jouni Heikkinen p. 040 5525810,

lähetyssihteeri Anja Hämäläinen p. 040 5629131,

MUITA ILMOITUKSIA

Lähetysseuran yhteisöblogi, Missioblogi,  aloitti K24-sivustolla marraskuun alussa vuonna 2014.

Missioblogin esittelyä.docx

Blogi löytyy osoitteesta:

-------------------------------------------------------------------------------------------