Operaatio Joulun lapsi

OPERAATIO JOULUN LAPSI -infoilta

to 21.9. klo 18.00 seurakuntatalolla

Vuoden 2016 keräyksen jakomatkan omia matkakokemuksiaan Moldovaan kertomassa aluekoordinaattori Hilkka Kaikkonen.

Operaatio Joulun Lapsi vie kenkälaatikon kokoisiin laatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille. Suomalaisten lahjat viedään Romaniaan ja Moldovaan.

Ajatuksena on pakata kenkälaatikon kokoinen paketti täyteen lasta ilahduttavia lahjoja. Täytetty paketti viedään lähimpään keräyspisteeseen tai toimitetaan suoraan Patmos Lähetyssäätiöön keräysajan ulkopuolella. Jokainen paketti tarkastetaan Helsingissä Operaatio Joulun Lapsi -varastolla, näin varmistetaan, että kaikki paketit sisältävät leluja, vaatteita, koulutarvikkeita, hygieniatarvikkeita sekä karkkia. Tarkastuksen jälkeen paketit pakataan rekkoihin ja lähetetään edelleen Romaniaan ja Moldovaan, missä lahjat jaetaan yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan keräykseen!

Yhteistyössä Muhoksen srk:n lähetystyö