Perheille

Perhetyömme on erilaisia perheitä, sekä vanhemmuutta ja isovanhemmuutta tukevaa toimintaa. Perhetyö on lähinnä luonteeltaan ennaltaehkäisevää, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen eväitä antavaa. Toimintaamme ovat perhekirkot ja -messut, kirkkohetket, perheiden tapahtumat, kotikäynnit ja -vierailut, pienryhmät, kerho- ja leiritoiminta.

PERHEIDEN JUMALANPALVELUKSET

Vanhan perinteen mukaan seurakuntamme kutsuu jumalanpalvelukseen kirkonkellojen soitolla.  Muhoksen kirkon kellot soittaa:  Lohta leipää, lohta leipää!

Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikki!

Seurakunta järjestää myös perhekirkkoja ja -messuja. Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista.  Ehtoolliselle voi vanhempi, isovanhempi tai kummi tuoda myös lapsen joko saamaan ehtoollista tai siunattavaksi. Vauvat ja aivan pienet lapset siunataan ehtoollispöydässä, koska ajatellaan että he eivät ole voineet saada ehtoolliskasvatusta.

Samoin menetellään myös jos lapsi saapuu ehtoollispöytään yksin tai lapsiryhmän mukana.

Vanhempien tehtävänä on huolehtia, että lapselle on annettu ehtoolliskasvatusta. Luontevinta ehtoolliskasvatusta on ottaa lapsi vanhempien mukaan ehtoollis-pöytään jo vauvana.

Jeesus kutsuu ehtoolliselle, niin aikuisia kuin lapsiakin!

Perhetyön kevään 2017 tapahtumat avautuu tästä:

Perhetyön kevät 2017

PERHEKERHOJEN VIIKKOMESSUSSA <3

ISOVANHEMPIEN JA LASTENLASTEN LEIRILLÄ LINNUNPÖNTTÖJEN TEKOA <3

PERHEKERHOT

Perhekerhoissamme kokoontuu kaiken ikäisten ihmisten joukko. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan sinne voi tulla silloin, kun perheelle sopii.

Perhekerhojen toiminta perustuu aikuisten ja lasten yhteiseen kokemiseen, elämiseen ja oppimiseen. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhossa. Lastenohjaajat järjestävät yhteistä tekemistä ja ovat kaikkia varten.

Perhekerhot syksyllä 2017:

Seurakuntatalolla                             tiistaisin klo 9.30 - 11.30