Logokilpailu

SUUNNITTELE LOGO MUHOKSEN SEURAKUNNALLE!

Muhoksen seurakunta järjestää logokilpailun, jonka tarkoituksena on löytää seurakunnalle oma, nykyaikainen logo.

Kilpailuaika on 20.6. – 19.8.2018.

Kilpailu päättyy 19.8.2018 klo 24.00.

Voittajalogon suunnittelija palkitaan 500 euron ja toiseksi tullut suunnittelija 200 euron suuruisella rahapalkinnolla. Voittajalogo julkistetaan 11.9.2018 klo 18 Muhoksen seurakuntatalolla.

Kilpailutöiden arvioinnissa kiinnitetään huomiota tekniseen ja visuaaliseen kokonaisuuteen, logon selkeyteen ja siihen, kuinka hyvin se sopii seurakunnan käyttöön. Kilpailu on avoin kaikille!

Muhoksen seurakunta, kirkkoneuvosto

Logon vaatimukset

Kilpailutyön tulee täyttää seuraavat kriteerit. Vain kriteerit täyttävät työt otetaan kilpailussa huomioon. Logon tulee olla:

• nykyaikainen, mutta aikaa kestävä

• Muhoksen seurakuntaa kuvaava

• kirkon arvojen mukainen

• värillinen, mutta sisältää maksimissaan kolmea väriä

• käyttökelpoinen myös mustavalkoisena

• toimiva sekä pienessä että suuressa koossa

• toimiva sekä paino- että digikäytössä

• Kilpailun säännöt

• Kilpailu on avoin kaikille. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla huoltajan lupa osallistumiseen.

• Kilpailutyön on oltava kilpailijan itse tekemä originaalityö ja hänellä tulee olla työn kaikki oikeudet.

• Osallistuja voi lähettää kilpailuun korkeintaan kaksi kilpailutyötä (työt numeroitava)

• Voittajatyön suunnittelija antaa työnsä Muhoksen seurakunnan vapaaseen käyttöön.

• Muhoksen seurakunta pidättää oikeuden päättää, otetaanko voittajalogoa viralliseen käyttöön. Muhoksen seurakunnalla on myös oikeus tehdä logoon muutoksia.

• Voittajatyön suunnittelija sitoutuu siirtämään kaikki logon käyttöoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, yksinoikeudella Muhoksen seurakunnalle kilpailun palkintoa vastaan.

• Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyihin kuviin ja piirroksiin liittyviä oikeuksia muille kuin Muhoksen seurakunnalle.

• Mikäli voittajalogo päätetään ottaa käyttöön, käyttöönotto tapahtuu asteittain voittajan julkaisemisen jälkeen materiaaleja uudistettaessa. Logoa tullaan käyttämään mm. (mutta ei rajoittuen) verkkoviestinnässä, mainoksissa, esittelymateriaaleissa ja painotuotteissa.

Kilpailutyön lähettäminen

Kilpailutyöt toimitetaan sähköisesti mieluiten vektorigrafiikka-muodossa (.AI, .EPS, .PDF). Kilpailuehdotuksen voi kuitenkin toimittaa myös esimerkiksi JPG- tai PSD-tiedostona. Voit myös määritellä logon ympärille tarvittavan suoja-alueen.

• Kilpailutyö(t) lähetetään sähköpostilla osoitteeseen , kukin ehdotus omana sähköpostiviestinään. Kilpailutyössä ei tule näkyä suunnittelijan nimeä, koska valinta suoritetaan nimettömänä. Viestin aiheeksi: LOGOKILPAILU 2018. Viestissä tulee ilmetä suunnittelijan etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

• Vain sähköpostilla määräaikaan mennessä lähetetyt logoehdotukset osallistuvat kilpailuun.