Partio

Muhoksella toimii partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry, jossa on mukana tällä hetkellä noin seitsemänkymmentä tyttöä ja poikaa. Lippukunta on perustettu vuonna 1951 ja sen taustayhteisönä on Muhoksen seurakunta.

Lippukunnanjohtajana toimii Timo Julkunen, ,

puh. 040 5012986

Partiotoiminta auttaa ihmistä kasvamaan, kehittymään ja elämään tasapainossa oman itsensä, toisten ihmisten ja elinympäristönsä kanssa. Muhoksen Metsänkävijöiden tarkoituksena on toimia partioihanteiden mukaisesti ja noudattaa ja vuosittaista teemaa.

Partio tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja luonnonläheistä toimintaa yhdessä toisten kanssa. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja  esimerkiksi ensiapua, luontotuntemusta, eränkäyntiä ja sosiaalista kanssakäymistä.

Toiminta on vapaaehtoista, poliittisesti sitoutumatonta ja kansainvälistä. Keinoina ovat leikit, tositilanteiden harjoitukset sekä ulkoilu, retkeily ja leirit luonnossa.

Partioryhmät syksy 2017:
Kokoontuvat pääasiassa kololla, seurakuntatalolla, Kirkkotie 32

Ryhmien tietoja päivitetään lähipäivinä sitä mukaan, kun ryhmät varmistuvat.
Ryhmien kokoonpano ja toiminnan aloituspäivät tiedotetaan sähköpostitse.

Sudenpennut 7-9 v:
Uudet sudenpennut Torstai klo 18.00-19.00
Jatkavat sudenpennut: Keskiviikko klo 18.30 - 19.30

Seikkailijat 10-12v:

Tarpojat 12-15 v:

Samoajat 15-17 v:

Vaeltajat:

Sisu:
Keskiviikko klo 17.30-18.45 srk-talo/Koortila. Ryhmään mahtuu vielä 2 jäsentä (7-15 v).

Muuta

Mukaan toimintaan / johtamistehtäviin toivotaan tervetulleeksi myös aiemmin partiossa mukana olleita sekä partiolaisten vanhempia. Lisätietoa sekä .