Partio

Muhoksella toimii partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry, jossa on mukana tällä hetkellä noin seitsemänkymmentä tyttöä ja poikaa. Lippukunta on perustettu vuonna 1951 ja sen taustayhteisönä on Muhoksen seurakunta.

 

Lippukunnanjohtajana toimii Timo Julkunen, ,

puh. 040 5012986


Partiotoiminta auttaa ihmistä kasvamaan, kehittymään ja elämään tasapainossa oman itsensä, toisten ihmisten ja elinympäristönsä kanssa. Muhoksen Metsänkävijöiden tarkoituksena on toimia partioihanteiden mukaisesti ja noudattaa ja vuosittaista teemaa.

 

Partio tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja luonnonläheistä toimintaa yhdessä toisten kanssa. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja  esimerkiksi ensiapua, luontotuntemusta, eränkäyntiä ja sosiaalista kanssakäymistä.

 

Toiminta on vapaaehtoista, poliittisesti sitoutumatonta ja kansainvälistä. Keinoina ovat leikit, tositilanteiden harjoitukset sekä ulkoilu, retkeily ja leirit luonnossa.

 

   

Ajankohtaista


Pohjanmaan Partiolaisten piirileiri TEMPUS18

 

Tempus18:n ajankohta on 22.-29.7.2018. Sudenpennut ovat leirillä 26.-29.7. Rakennusleiri alkaa 19.7. ja purkuleiri päättyy 30.7.

Leiripaikka on Vattaja Kokkolassa.

Piirileirille ilmoittautuminen oli tammi/helmikuun aikana.

 

Lisätietoja:

 

Muuta

 

Mukaan toimintaan / johtamistehtäviin toivotaan tervetulleeksi myös aiemmin partiossa mukana olleita sekä partiolaisten vanhempia. Lisätietoa sekä .