Partio

Muhoksella toimii partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry, jossa on mukana tällä hetkellä noin seitsemänkymmentä tyttöä ja poikaa. Lippukunta on perustettu vuonna 1951 ja sen taustayhteisönä on Muhoksen seurakunta.

 

Lippukunnanjohtajana toimii Timo Julkunen, ,

puh. 040 5012986


Partiotoiminta auttaa ihmistä kasvamaan, kehittymään ja elämään tasapainossa oman itsensä, toisten ihmisten ja elinympäristönsä kanssa. Muhoksen Metsänkävijöiden tarkoituksena on toimia partioihanteiden mukaisesti ja noudattaa ja vuosittaista teemaa.

 

Partio tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja luonnonläheistä toimintaa yhdessä toisten kanssa. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja  esimerkiksi ensiapua, luontotuntemusta, eränkäyntiä ja sosiaalista kanssakäymistä.

 

Toiminta on vapaaehtoista, poliittisesti sitoutumatonta ja kansainvälistä. Keinoina ovat leikit, tositilanteiden harjoitukset sekä ulkoilu, retkeily ja leirit luonnossa.

 

   

Ajankohtaista

 

Kokoonnumme perinteisesti Muhoksen Metsänkävijöiden kauden aloitus/ilmoittautumistilaisuuteen Koortilaan keskiviikkona 29.8. kello 18.00 - 19.30.

Tilaisuudessa keräämme uusien ja jatkavien partiolaisten ilmoittautumiset, osa ryhmistä lienee jo aika selvillä ja tuolla voidaan niiden osalta sopia jo koloiltakin. 

 

Partioryhmän aloittavat toimintansa syyskuun alkupäivinä laumojen/vertioiden vetäjien ilmoittamien aikataulujen mukaisesti.

 

Tarjolla makkaraa, mehua, pullaa ja kahvia.

 

Tervetuloa.

 

 


Muuta

 

Mukaan toimintaan / johtamistehtäviin toivotaan tervetulleeksi myös aiemmin partiossa mukana olleita sekä partiolaisten vanhempia. Lisätietoa sekä .