Rippikoulut vuonna 2018-2019

Rippikouluvaihtoehdot, ryhmien omat kokoontumiset ja kaikille yhteiset ohjelmat:

PÄIVÄRIPPIKOULU

Päiväleirijakso sunnuntai 2.6. - perjantai 7.6.19 klo 10 - 15 Koortilassa. Konfirmaatio on sunnuntaina 9.6.19. Rippikouluohjaajina ovat Jouni Heikkinen ja Tuula Väänänen.

KESÄ I

Leirijakso sunnuntai 9.6. - perjantai 14.6.19 Koortilassa. Konfirmaatio on sunnuntaina 16.6.2019. Rippikouluohjaajina ovat Risto Räihä ja Sirpa Kukkohovi.

KESÄ II

Leirijakso sunnuntai 30.6. - perjantai 5.7.19 Koortilassa. Konfirmaatio on sunnuntaina 7.7.2019. Rippikouluohjaajina ovat Soile Tuusa ja Tuula Väänänen.

KESÄ III

Leirijakso sunnuntai 28.7. – perjantai 2.8.19 Koortilassa. Konfirmaatio on sunnuntaina 4.8.2019. Rippikouluohjaajina ovat Risto Räihä ja Sirpa Kukkohovi.

RYHMIEN OMAT NUORTEN ILLAT

- Urkuauki! Urkumusiikkia kirkossa torstaina 15.11.18 klo 18 / Ossi, Tuula ja Sirpa

- Pakoseikkailu torstaina 20.12.18 klo 18 kirkossa / Kiisi Isotalo, Tuula ja Sirpa

RIPPIKOULULAISTEN YHTEINEN TEEMAPÄIVÄ

- Lauantaina 24.11.18 klo 10 - 14 päivärippikoulu ja Kesä I / Jouni, Soile, Risto, Hanna, Leena, Anja, Tuula ja Sirpa

- Lauantaina 24.11.18 klo 14 - 18 Kesä II ja Kesä III/ Jouni, Soile, Risto, Hanna, Leena, Anja, Tuula ja Sirpa

Seurakunta tarjoaa välipalan rippikoululaisille. Voit varata myös omia eväitä mukaan.

NUORTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT

- Keskiviikkona 12.12.18 klo 18 kirkossa / säestää Roope & Julia sekä Soile, Tuula ja Sirpa

Roopen & Julian jatkot kirkossa kauneimpien joululaulujen jälkeen.

MUSIIKKITAPAHTUMAT

- Lauantaina 16.2.19 klo 16 pop-gospelia soittava bändi PARK 7

Koivu ja Tähti kulttuurikeskuksessa / Tuula ja Sirpa

- Nuorten iltakirkko / Majataloilta keskiviikkona 17.4.19 klo 18 kirkossa / Tuula ja Sirpa

Rippikouluusi sisältyy pieni intensiivijakso, teemapäivät, jumalanpalvelukset, nuorisotoiminta, leiri ja konfirmaatio. Tästä muodostuu sisällöltään 80 tunnin mittainen kokonaisuus. Rippikoulun kaikki kokoontumiskerrat ovat osa rippikouluopetusta ja siten niihin osallistuminen yhtä tärkeää ja välttämätöntä On tärkeää, että rippikoulukortin kaikki osallistumiskerrat käydään ja on täytettynä seurakunnan työntekijän allekirjoituksella. Uutena rippikoulussasi toteutuu, että voit itsenäisesti osallistua ehtoolliseen jo rippikoulun aikana. Konfirmaatiossa kummi voi olla mukana siunaamassa sinua.

Kokoontumisista ja rippikoulun ajankohdista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa paikallis-lehdissä Tervareitissä ja Rauhan Tervehdyksessä sekä seurakunnan kotisivuilla ja nuorisotyön Facebook-sivuilla.

Rippikoulumaksu: Rippileirit 12 €/päivä, päivärippikoulu ruokamaksu 5€/päivä.  Muun seurakunnan jäseniltä + 50%.

Erityisrippikoulut:

Kehitysvammaisten päivärippikoulu

Kokemuksellisuuteen perustuen helmikuussa 2019. Rippikoulu on tarkoitettu toiminta-alueittain tapahtuvassa opetuksessa oleville nuorille. Käytämme opetuksessa paljon musiikkia ja  eri aistien kautta tapahtuvaa kokemuksellisuutta. ”Kun Jumala sanallaan sinutkin loi, hän tarkoitti samalla näin: sä arvokas oot, sä koet ja voit, mä tuollaisna rakastan sua!" Opetus järjestetään koulupäivän aikana Tiernan koulun Leinonpuiston yksikössä, paikka tarkentuu myöhemmin.

Muista kouluista tulevien tulee järjestää oma kuljetus rippikouluun. Rippikoulu on mahdollista järjestää myös nuoren omalla koululla Kempeleessä, Muhoksella, Limingassa ja Tyrnävällä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset kehitysvammaistyön pastori Risto Tabell p. 040 579 7805 tai .

Kehitysvammaisten rippikoululeiri

Rippikoulu pidetään 3. - 7.6.2019 Rokuan leirikeskuksessa. Rippikoululeirillä pohdimme uskon keskeisiä sisältöjä. Leirillä toimimme ryhmässä ja päivät rakentuvat musiikin ja opetuksen kautta vapaa-aikaa ja yhdessä oloa unohtamatta. "Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen." Rippileirin konfirmaatio pidetään 9.6.2019. Lisätiedot ja ilmoittautumiset kehitysvammaistyön pastori Risto Tabell  p. 040 579 7805 tai .

Kauniita syyspäiviä toivottaa Muhoksen seurakunnan rippikoulutiimi:

Kirkkoherra Jouni Heikkinen 040 5525810,

vs. kappalainen Soile Tuusa 044 486 6723,