Tiekirkkotapahtumat

Muhoksen kirkko on avoinna vierailijoille 11.6.-10.8.2018 ma-pe klo 12-18, jolloin paikalla on kirkon esittelijä.

Muhoksen kirkko on tänäkin kesänä yksi Suomen lähes kolmesta sadasta tiekirkosta, jotka avaavat ovensa pääteiden varsilla. Tiekirkot tarjoavat matkailijoille toisenlaisen taukopaikan; rauhallisen levähdystauon ja aitiopaikan paikkakunnan historiaan.

Kaikki mukana olevat kirkot sekä reittiehdotuksia on koottu yhdelle nettisivustolle. Muhoksen kirkon sivut löytyvät tästä linkistä:

Ti 10.7. klo 19 "Läksin minä kesäyönä käymään"

• kesäillan musiikkia; Lauluyhtye Lumoa

• kolmen naisen muodostama Lauluyhtye Lumoa esittää kansanlauluja, kesäisiä lauluja sekä iltavirsiä mm. Kuulalta, Sibeliukselta, Merikannolta ja Sarmannolta. Pia Kaitasuo lausuu runoja.

To 12.7. ja 26.7. klo 14 lasten kirkkokierros

- lapsille suunnattu kierros, jonka aikana tutkimme kirkkoa sisältä ja ulkoa ja tutustumme sen kiehtoviin esineisiin.

To 12.7. ja 26.7. klo 17 Emanuel Granbergin kirkkomaalausten esittely

- tule ihailemaan kirkon suurimpia aarteita

Tervetuloa taivaalliseen taukopaikkaan!