Toimitilat

Seurakunnan kirkko

Muhoksen nykyinen kirkko on valmistunut viimeistään vuonna 1634. Se on paikkakunnan kolmas kirkko, sillä perimätiedon mukaan ensimmäinen kirkko oli Kirkkosaaressa ja toinen Kirkonniemellä nykyistä kirkkoa taempana.


Lue lisää


Seurakuntatalo

Seurakuntatalo on vuodelta 1968 ja sitä on laajennettu vuosina 1985-86. Taloustoimisto, diakoniatoimistot, päiväkerho- ja nuorisotoimistot ovat seurakuntatalossa. Alakerrassa on tilat lapsille, varhaisnuorille ja nuorille. Seurakuntalaiset voivat järjestää tiloissa perhejuhlia, kuten kasteita, häitä, hautajaisia ja syntymäpäiviä.


Lue lisää


Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntatalon pysäköintialuetta vastapäätä


Lue lisää


Koortilan toimintakeskus

Koortilan toimintakeskus sijaitsee noin 2 km kuntakeskuksesta, kauniilla Oulujoen rannalla. Talo rakennettiin vuonna 1957 kirkkoherran pappilaksi. Se peruskorjattiin seurakunnan toimintakeskukseksi vuonna 1991.


Lue lisää


Ranta-Kemilän leirimaja

Ranta-Kemilässä on kokoontumistilat parille kymmenelle hengelle. Patjamajoitusta voidaan tarjota noin 15 hengelle. Viereisessä Kärenojassa on hyvät kalastus- ja pilkkimahdollisuudet.


Lue lisää


Kylmälänkylän kappeli

Pieniin perhejuhliin sopiva kappeli sijaitsee 33 kilometrin päässä kuntakeskuksesta. Sen alttarin on suunnitellut ja rakentanut muhoslainen artesaani Esa Holopainen.


Lue lisää


Päivärinteen seurakuntasali

Seurakuntasali sopii lasten ja nuorten kokoontumispaikaksi sekä seurakuntailtojen ja muiden tilaisuuksien pitopaikaksi.


Lue lisää


Hautausmaa

Seurakunnan ensimmäinen hautausmaa oli kirkon ympärillä. Nykyinen hautausmaa on ollut Kirkkosaaressa vuodesta 1809. Sitä on laajennettu useaan otteeseen.


Lue lisää


Laitasaaren rukoushuone

Rukoushuone valmistui v. 1932 ja sen omistaa herätysliikkeistä vapaa Laitasaaren rukoushuoneyhdistys.


Lue lisää