Hautausmaalla huomioitavaa

Muhoksen hautausmaalla kävijät.

Huomioittehan, että autolla ajo hautausmaalle on sallittu ainoastaan invatunnuksen omaaville tai huonokuntoisille henkilöille, erityistä varovaisuutta noudattaen.

Erilaiset kukka- ja kynttilätelineet sekä istutukset, jotka menevät toisten hautojen puolelle ovat kiellettyjä.

Toivomme, että erityisesti vuoden vaihteen jälkeen käytte siistimässä palaneet kynttilät pois omaistenne hautapaikoilta. Samoin syksyisin siivoaisitte omaistenne hautapaikan viimeistään yleisen hautausmaan siivoustalkoiden aikana.

Seurakunta järjestää hautausmaan siivoustalkoot keväisin ja syksyisin. Talkoista ilmoitetaan Tervareitti-lehden ja Rauhan Tervehdyksen seurakuntauutisissa sekä kotisivuilla.

Jätteiden lajittelusta:

- Polttokelpoinen jäte: harmaa jäteastia. Muovijäte laitetaan polttokelpoiseen jäteastiaan.

- Metallijäte: ruskea jäteastia.

- Maatuva jäte laitetaan astioiden viereen maahan, MAATUVA JÄTE -merkin eteen. Kertyneet kasat kuljetetaan seurakunnan jätelavalle seurakunnan työntekijöiden toimesta.

Kiitos, että huomioitte jätteiden lajittelun hautausmaallamme!