Seurakuntatalo

Seurakuntatalo on vuodelta 1968 ja sitä on laajennettu vuosina 1985-86. Taloustoimisto, diakoniatoimistot, päiväkerho- ja nuorisotoimistot ovat seurakuntatalossa. Alakerrassa on tilat lapsille, varhaisnuorille ja nuorille. Seurakuntalaiset voivat järjestää tiloissa perhejuhlia, kuten kasteita, häitä, hautajaisia ja syntymäpäiviä.

Viimeisin kunnostustyö seurakuntatalolla on suoritettu vuosina 1998 - 2000, jolloin mm. piha-aluetta ja erityisesti sisäpuolisia tiloja kunnostettiin. Molemmat diakoniatyöntekijät saivat omat työhuoneet, samoin myös molemmat nuorisotyöntekijät. Nuorille kunnostettiin entisestä varastotilasta omalla sisäänkäynnillä oleva nuorisotila. Ilmastointia parannettiin ja kaikki tilat maalattiin uudelleen.

• Osoite:  Kirkkotie 32.
  • Koko: 120:lle.
  • Soveltuu: Perhejuhliin (kasteet, häät, hautajaiset, syntymäpäivät).
  • Rakennusvuosi: 1968.
  • Korjaukset: 1985-86, 1998 - 2000.
  • Varaus: Kirkkoherranvirastosta.

Tilat varataan kirkkoherranvirastosta. Myös palvelujärjestöt ja yhdistykset voivat kokoontua seurakuntatalossa.