Usko ja yhteys

Jumalanpalvelukset

Muhoksen seurakunnan toiminnan sydän on ehtoollisjumalanpalvelus, messu, jossa Kristus itse on läsnä.


Lue lisää


Raamattu

Raamattu on kristillisen uskomme mukaan Jumalan ilmoitusta. Siksi siitä käytetään myös nimitystä "Jumalan sana". Raamatussa Jumala ilmoittaa ihmiselle tien Hänen yhteyteensä.


Lue lisää


Virsikirja

Virsikirja on kirkkomme virallinen laulukirja, jota käytetään melkein kaikessa seurakunnan toiminnassa, erityisesti jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa. Virret ovat sellaisia lauluja, jotka kirkolliskokous on hyväksynyt virsikirjaan.


Lue lisää


Rukous

Rukous on tapa olla Jumalan kasvojen edessä. Hän näkee meidät joka hetki ja tietää, mitä tarvitsemme. Jumala kehottaa rukoilemaan ja luottamaan hänen apuunsa.


Lue lisää


Liity kirkkoon 

Kirkkoon liittyminen on aina liittymistä paikalliseen seurakuntaan. Oheisella lomakkeella antamasi henkilötiedot välittyvät kotikuntasi seurakuntaan parin arkipäivän sisällä. Seurakunta ottaa Sinuun tämän jälkeen yhteyttä. Jäsenyytesi on voimassa vasta kun seurakunta on asian vahvistanut.


Lue lisää


Muhoksen ekumeeninen kuva- ja ikonikirja

 Ekumeenisessa kuva- ja ikonikirjassa esitellään ja tulkitaan Muhoksen luterilaisen kirkon ja Muhoksen Korivaaran mäellä sijaitsevan Kristuksen kirkastumisen tšasounan Raamatun kuvamaailmasta syntyneitä kuvia.

 

 


Lue lisää