Ilmoitustaulu

Levitämme ja pidämme yllä lähetystietoutta ja -toimintaa erilaisilla tilaisuuksilla, tapahtumilla ja tempauksilla:

mm. arpajaiset, kauneimmat hengelliset laulut, Kauneimmat joululaulut, Kauneimmat joululaulut -messu kaksi kertaa vuodessa, laulu- ja nuotioillat,  lähettien vierailut seurakunnassamme, lähetyksen kirkkopyhät, lähetysillat, lähetysjuhlat, lähetyspäivät, lähetyskasvatus,  lähetyslauluillat, lähetysleirit eri-ikäisille, lähetyslounaat, lähetysnäyttelyt, lähetysvartit, myyjäispöydät, ompeluseurat (lähetystyö yhdessä diakonian kanssa), retket/matkat, vapunaaton myyjäiset ...

Katso tapahtumakalenterista tarkemmin seurakuntamme lähetystyön tapahtumia.

Kaikille avoimet lähetys- ja diakoniatyön OMPELUSEURAT (kts. päivät tapahtumakalenterista)

Seurakuntatalon kappelihuoneessa ja Laitasaaren rukoushuoneella (Rantatie 190) maanantaina klo 18-20 n. kerran kuukaudessa.

Haluaisitko järjestää kodissasi lähetysillan / lähetyslauluillan yhdessä seurakunnan lähetystyöstä vastaavien työntekijöiden kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetyslauluiltoja järjestetään kodeissa noin kerran kuussa. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Yhteystiedot: kirkkoherra, lähetystyön pappi Jouni Heikkinen p. 040 552 5810, jouni.heikkinen@evl.fi