Koululaiset, eli varhaisnuoret

Koululaisten parissa tehtävän toiminnan tavoitteena on tukea perheitä ja kouluja kristillisessä kasvatustyössä, sekä auttaa jokaista löytämään oma paikkansa seurakunnassa.

Toiminta on alakoululaisille ja heidän perheilleen suunnattua toimintaa. Toimintaa toteutetaan yhteistyönä yhdessä seurakunnan eri työmuotojen, kunnan nuorisotoimen sekä järjestöjen kanssa.

Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot on suunnattu alakouluikäisille. Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla. Kerhoissa leivotaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään hetkeksi pieneen hartauteen.

Seurakunta järjestää varhaisnuorten kerhot yhteistyössä Muhoksen kunnan nuorisotoimen kanssa. Kerhoja ohjaa  nuoret koulutetut kerhonohjaajat.
Tervetuloa kerhoon!

Varhaisnuorten leirit, retket ja tapahtumat

Yökylässä- lastenleiri 21.-22.3., leirikeskus Koortila, 20€/lapsi, ilmoittautumiset

Isovanhempien ja lastenlasten retkipäivä 16.5. Koiteli elää-lapsille, Kiiminki. Ilmoittautumiset Sirpa Kukkohoville.

Kotikirkkoviikko viikolla 20 Muhoksen kirkossa alakoululaisille.

Helahulinat 21.5., Muhoksen tori. Tapahtuma järjestetään yhdessä Muhoksen MLL:n ja Pelastakaa lapset ry:n kanssa.

KESÄ2020

Lasten päiväleirit 1.-5.6., leirikeskus Koortila.

Powerpark-retki 8.6., Härmä.

Superpark-leiri 4-6-luokkalaisille, 10.-11.6. Oulu.

Lastenleiri 1-3-luokkalaisille, 15.-17.6., leirikeskus Koortila.

Kesän toimintojen lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet päivitetään sivuille myöhemmin.

Niin lapset, kuin vanhemmatkin voitte ottaa meihin suoraan yhteyttä mikäli haluatte jutella!

Nuorisotyönohjaajat:

Matias Jurmu p. 040 626 0466, matias.jurmu(at)evl.fi
Tuula Väänänen p. 040 524 6534,
tuula.m.vaananen(at)evl.fi

Koulu- ja oppilaitostyöstä vastaava pappi Soile Tuusa p. 044 486 6723,  soile.tuusa(at)evl.fi

Varhaisnuorten toimintaa keväällä 2020.
Varhaisnuorten kerhot

Yökylässä - lastenleiri 21.-22.3.2020 Koortilassa.Leiri alkaa lauantaina klo 12.00 ja loppuu sunnuntaina klo 12.00

Leiri on tarkoitettu 7-9 vuotiaille lapsille. Leirillä luvassa mukavaa puuhaa niin sisällä kuin ulkona.

Mukaan mahtuu max. 25 lasta ja jotta leiri toteutuu niin tulee ilmoittautuneita olla 15.Leirimaksu 20€/hlö.

Leiristä laitetaan leirikirje huoltajan sähköpostiin ilmoittautumisen päätyttyä. Kirjeessä ohjeistus pakkaamiseen ja leirimaksun maksamisesta.

Ilmoittautumiset Muhoksen 4H-yhdistyksen kotisivuilla.