Koortilan kesäkimara on 7-10 vuotiaiden muhoslaisten lasten päiväleiri, joka järjestetään Koortilan piha-alueella. Luvassa on ulkoleikkejä ja -pelejä sekä muuta yhteistä hauskaa.

Leirejä järjestetään kaksi - ensimmäinen leiri pidetään ma 1.6 - pe 5.6 ja toinen ma 8.6 - pe 12.6.

Leiripäivät järjestetään klo. 12-15 välisenä aikana.

Sisällöltään leirit ovat samanlaisia, joten tarkoitus on, että leirille tulija ilmoittautuu vain yhdelle leirille - näin mahdollisimman moni pääsee mukaan.

Leirille mahtuu 15 osallistujaa per viikko ja toiminta toteutuu, mikäli leirille tulijoita on 10 tai enemmän.

Mitä tarvitset leirille mukaan? Tietenkin paljon iloista kesäistä mieltä, säähän sopivaa vaatetusta, liikuntaan sopivat kengät, vesipullon sekä välipalan, joka ei vaadi kylmäsäilytystä.

Leiritoiminta järjestetään täysin ulkotiloissa, joten toiminnalla on säävaraus. Huonolla säällä leiripäivä perutaan. Peruuntumisesta ilmoitetaan viestillä huoltajan puhelimeen.

Leiritoiminnassa otetaan huomioon vallitseva tilanne ja hygieniasta sekä turvallisuudesta pyritään pitämään hyvää huolta.

Leirit järjestetään yhteistyössä seurakunnan ja kunnan kanssa. Ohjaajina leirillä toimivat Tuula ja Matias seurakunnasta sekä Heikki kunnasta.

Toiminta on maksutonta ja leirille ilmoittaudutaan täältä:

Ilmoittautuminen leirille alkaa perjantaina 15.5 klo 8.00 ja päättyy perjantaina 22.5 klo 12.

Tervetuloa leirille!

Lisätietoja: