Perhemessu seurakuntatalon juhlasalissa.

Mikkelinpäivän perhemessun toimittaa Eva-Mari Mustonen. Messussa avustavat Heidi Aspegren ja vapaaehtoiset. Kanttorina on Ossi Kajava. Kolehti Muhoksen kehitysvammaisten tukiyhdistykselle. Messun jälkeen mehu- ja kahvitarjoilu seurakuntasalissa.

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.