Ruoka-apu

Ruokakassien jakelu jää tauolle viikolla 25!

Ruokajakelu to 4.6. ja 11.6. vähävaraisille, ilmoittautumiset ti 2.6. ja 9.6. tekstiviestillä klo 9-12. Näin voimme suunnitella jokaiselle henkilökohtaisen hakuajan ja välttää jonoja. Ilmoita viestissä perheesi koko. Ruokakassien sisältö koostuu kauppojen ylijäämäruoasta, mistä johtuen ruokakassien sisältö saattaa vaihdella. Mikäli hävikkiruokaa ei ole riittävästi kaikille, huomioimme avun ulkopuolelle jääneet seuraavassa ruokajaossa. Ilmoitathan avuntarpeesta tekstiviestillä diakoni Pialle numeroon 040 626 7266.

Ruokajakelu jää tauolle viikolla 25.

Muhoksen Helluntaiseurakunta jakaa ruoka-apua perjantaisin suoraan koteihin. Palvelu on tarkoitettu lähinnä ikäihmisille ja sellaisille perheille, joiden on vaikea liikkua seurakuntatalolle.

Lisätietoja antaa Timo Kukkonen p. 040 546 7334.