Rippikesä 2021 Muhosen seurakunnassa

Voisiko sanoa, että kesä näyttää mukavalta Muhoksella? Tänä vuonna Muhoksella rippikoululeirit pidetään leirinä. Tähän oli nuorilla suuri toive. Rippikoululaisille ja isosille olemme lähettäneet leirikirjeet koskien rippikoulua. Leireillä otetaan huomioon turvallisuudessa vallitseva tilanne: siivousta on lisätty, pidämme huolta käsi- ja ruokahygieniasta. Haluamme tarjota nuorille hyvän ja turvallisen leirikesän sekä konfirmaatiot.

Koska talvirippikoulu peruttiin, niin tänä vuonna leireillä on tavallista enemmän nuoria. Tämä otetaan huomioon leirien järjestelyssä. Harmi kyllä, konfirmaatioihin ei voida siksi ottaa kuin rajallinen määrä vieraita. Onneksi konfirmaatiota pääsee seuraamaan myös virtuaalikirkossa, mistä päin maailmaa tahansa. Konfirmaatiot lähetetään virtuaalikirkossa salattuna linkkinä. Katselulinkin saa nuorilta ja tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa konfirmaation jälkeen.

Leireillä nuori tapaa seurakunnan papit, nuorisotyönohjaaja Tuula Väänäsen, diakonit ja kesäkanttori Laura Laineen. Nuorisotyönohjaajamme Matias Jurmu sai kutsun uusiin tehtäviin diakonina Oulujoen seurakuntaan. Hänen tilallaan on tänä kesänä kahdessa rippikoulussa seurakunnan lastenohjaaja Sirpa Kukkohovi.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, tai sinulta puuttuu leirikirje, niin olethan meihin yhteydessä.

Mukavaa ja lämmintä leirikesää toivottaen,

Tarja Pyy

Muhoksen seurakunnan kappalainen

RIPPIKOULUSUUNNITELMA MUHOKSEN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2020-2021