Uutislistaukseen

Muhoksen seurakunnan tiedote poikkeustilanteessa

17.4.2020 10.31

Muhoksen seurakunta tiedottaa (20.3.2020): 

Seurakuntamme kokoava toiminta on tauolla toistaiseksi koronavirus -epidemian vuoksi.

Jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Kirkko on avoinna jumalanpalveluksen jälkeen kaksi tuntia.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa sielunhoitoa ja muuta asioiden hoitamista varten puhelimella ja sähköpostilla. Voit jättää rukouspyyntöjä, joiden puolesta työntekijät rukoilevat. Lisäksi voit olla yhteydessä Facebook-viestillä tai Instagram-viestillä. Työntekijät päivystävät siellä ja vastaavat viesteihin viimeistään vuorokauden sisällä.

  • Kirkossa vietettävän hautaan siunaamisen yhteydessä annetaan mahdollisuus viettää myös pieni muistotilaisuus kirkossa vainajan lähiomaisten kesken.
  • Haudalla vietettävän siunaamisen yhteydessä annetaan mahdollisuus viettää pieni muistotilaisuus haudalla lähiomaisten kesken.

Hautaan siunaamisissa voivat pastoraalisista syistä olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Hallituksen antaman linjauksen, koronavirus -epidemian vuoksi Muhoksen seurakunta sulkee seurakuntatalon, Koortilan toimintakeskuksen, Kylmälänkylän kappelin, Ranta-Kemilän leirimajan, Päivärinteen seurakuntasalin maanantaista 23.3.2020 alkaen toistaiseksi.

 

Painotamme käsihygieniaa ja siihen liittyvää THL:n ohjeistusta. Pyydämme myös jäämään tilaisuuksista kotiin, jos sinulla on flunssan oireita.

Noudatamme Oulun tuomiokapitulin ja piispojen ohjeistusta. Voit lukea sen täältä: https://www.oulunhiippakunta.fi/

Noudatamme myös THL:n ohjeistuksia Korona-viruksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Voit käydä lukemassa Muhoksen kunnan toimintaohjeita Korona-virukseen liittyen: https://www.muhos.fi/uutiset/toimintaohjeet-koronavirukseen-liittyen/?fbclid=IwAR1RqWcYoXzhbVyA8VyHkb_E5rqiJ1Q7yYwzTZhjcvsHiv1DxDYHniUkVZk

 

Koronavirukseen liittyvästä viestinnästä vastaa kirkkoherra.

Jouni Heikkinen

040 552 5810, jouni.heikkinen@evl.fi