Rippikouluun ilmoittautuminen

24.8.2020 10.48

Hyvä rippikoululainen ja hänen vanhempansa. On tullut aika aloittaa yhteinen rippikoulumatkamme. Tervetuloa mukaan!

Kokoonnumme rippikouluinfoon Muhoksen kirkkoon 25.8. klo 18.00. Infossa saat tiedon rippikouluun ilmoittautumisesta, kotiseurakuntaan tutustumisjaksosta sekä nuorelle jaetaan rippikoulukortti ja tarkempi rippikoulusuunnitelma.

Rippikouluryhmät muodostetaan ilmoittautumisen jälkeen syyskuun alussa, jonka jälkeen nuori saa kotiin tiedon valinnasta ja ryhmän jäsenistä muodostetaan Whatsapp-ryhmä tiedottamisen tueksi.

Rippikouluun ilmoittaudutaan täältä:

Seurakunta pidättää oikeuden muodostaa rippikouluryhmät sekä järjestää rippikoulut vastuullisesti kirkkohallituksen, tuomiokapitulin ja THL:n ajankohtaisten ohjeistusten mukaisesti. Tulethan tilaisuuksiin terveenä sekä turvavälit ja käsihygienian huomioiden.

Innokkain rippikouluterveisin

Jouni Heikkinen kirkkoherra, Tuula Väänänen rippikoulutyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja sekä Matias Jurmu nuorisotyönohjaaja.