SUNTIO-KIINTEISTÖTYÖNTEKIJÄN TOIMI

27.9.2021 09.21

Suntio-kiinteistötyöntekijän tehtäviin kuuluvat seurakuntamestarin sijaisuudet (esim. suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa), kiinteistöjen kunnossapitotyöt sekä puutarhatyöt hautausmaalla ja eri kiinteistöissä.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää kykyä organisoida ja suunnitella omaa työtään. Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä IT-taitoja. Työtehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia.

Toimen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista perustutkintoa esim.  Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto. Tehtävän vaativuusryhmä on 401 (KirVESTES).

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toimi tulee ottaa vastaan 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy 8.10.2021 klo 12.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Riitta Kukkohovi-Colpaert puh. 040 573 3315 tai riitta.colpaert@evl.fi.

Kirjalliset hakemukset toimitetaan osoitteella: Muhoksen seurakunta, Taloustoimisto, Kirkkotie 32, 91500 Muhos. Kuoreen merkintä ”suntio-kiinteistötyöntekijä”. Hakemuksia ei palauteta.

Kirkkoneuvosto