Ota rohkeasti yhteyttä

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös kirkon palveleva puhelin ja palveleva netti ovat käytettävissäsi.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään, kun

•      haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti
  •      tarvitset tukea vaikeuksissasi
  •      haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan

Mikään asia ei ole liian pieni, kun se on sinulle tärkeä. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai netin välityksellä.

Diakoniatoimiston puhelinpäivystys klo 9.00–10.00

tiistaisin Hanna Kaisto-Vanhamäki puh. 040 547 0784

torstaisin Leena Leskelä puh. 040 547 0785.

Diakonia

Diakonia on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, jonka tarkoituksena on auttaa jokaista, joka tuntee tarvitsevansa kuuntelijaa ja vierellä kulkijaa. Uskosi syvyyttä ja vahvuutta ei kysellä, ei sitäkään, oletko kirkon jäsen. Seurakunnan tarjoama apu on kaikille maksutonta.

Kohtaaminen on yksilöllistä, tarpeista nousevaa ja luottamuksellista avunantamista vastaanotoilla ja kotikäynneillä. Diakoniatyön tarjoama apu voi olla hengellistä, henkistä, taloudellista tai aineellista.

Käsittelemme henkilökohtaisia asioitasi luottamuksellisesti, sillä kirkon työntekijöinä meitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarvittaessa etsimme ja ohjaamme sinut lisäavun piiriin. Esimerkiksi perheneuvonta-apua voidaan järjestää myös Perheasiain neuvottelukeskuksen kautta.

Apua ja tukea / Palveleva puhelin ja netti