Päivärinteen seurakuntasali

Koulutie 2 , 91410 Jokirinne

Päivärinteen kerhotila

Seurakuntasali sopii lasten ja nuorten kokoontumispaikaksi sekä seurakuntailtojen ja muiden tilaisuuksien pitopaikaksi.

Kuvat: Mirja Karjalainen

Rakennusvuosi 1992.
Koko: noin 20 henkeä.

Lastenhoitohuone

Päiväkerhoryhmä Kajat Päivärinteen seurakuntasalissa

Päiväkerhoissamme painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuudenilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ikäkaudelleen merkityksellä tavalla.

Perhekerho Päivärinteen seurakuntasalissa

Perhekerhoihin aikuiset ja lapset voivat tulla yhdessä hiljentymään, osallistumaan ohjattuun toimintaan sekä tapaamaan muita perheitä.
Perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan kerhoon voi tulla silloin kun perheelle sopii.
Perhekerhoissa tarjoillaan aamupala.

Perhekerho Päivärinteen seurakuntasalissa

Perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista vaan kerhoon voi tulla silloin kun perheelle sopii.

Päiväkerhoryhmä Kajat Päivärinteen seurakuntasalissa