Koululaiset, eli varhaisnuoret

Koululaisten parissa tehtävän toiminnan tavoitteena on tukea perheitä ja kouluja kristillisessä kasvatustyössä, sekä auttaa jokaista löytämään oma paikkansa seurakunnassa.

Toiminta on alakoululaisille ja heidän perheilleen suunnattua toimintaa. Toimintaa toteutetaan yhteistyönä yhdessä seurakunnan eri työmuotojen, kunnan nuorisotoimen sekä järjestöjen kanssa.

Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot on suunnattu alakouluikäisille. Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla. Kerhoissa leivotaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään hetkeksi pieneen hartauteen.

Seurakunta järjestää varhaisnuorten kerhot yhteistyössä Muhoksen kunnan nuorisotoimen kanssa. Kerhoja ohjaa  nuoret koulutetut kerhonohjaajat.
Tervetuloa kerhoon!

Varhaisnuorten leirit, retket ja tapahtumat

Viikoittainen toiminta

Maanantaisin kuvakisa Instagramissa. Mahdollisuus voittaa viikoittain kahvilahjakortti ja kuukausittain pitsalahjakortti.

Tiistaisin nuorten viikkohartaus Instagramissa.

Keskiviikkoisin varhaisnuorten nettikerho Facebookissa.

Torstaisin nuorten iltahartaus julkaistaan Instagramiin.

KESÄ2020

Lasten päiväleirit 1.-5.6., leirikeskus Koortila.

Powerpark-retki 8.6., Härmä.

Superpark-leiri 4-6-luokkalaisille, 10.-11.6. Oulu.

Lastenleiri 1-3-luokkalaisille, 15.-17.6., leirikeskus Koortila.

Kesän toimintojen lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet päivitetään sivuille myöhemmin.

Niin lapset, kuin vanhemmatkin voitte ottaa meihin suoraan yhteyttä mikäli haluatte jutella!