Koululaiset, eli varhaisnuoret

Koululaisten parissa tehtävän toiminnan tavoitteena on tukea perheitä ja kouluja kristillisessä kasvatustyössä, sekä auttaa jokaista löytämään oma paikkansa seurakunnassa.

Toiminta on alakoululaisille ja heidän perheilleen suunnattua toimintaa. Toimintaa toteutetaan yhteistyönä yhdessä seurakunnan eri työmuotojen, kunnan nuorisotoimen sekä järjestöjen kanssa.

Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot on suunnattu alakouluikäisille. Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla. Kerhoissa leivotaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään hetkeksi pieneen hartauteen.

Seurakunta järjestää varhaisnuorten kerhot yhteistyössä Muhoksen kunnan nuorisotoimen kanssa. Kerhoja ohjaa  nuoret koulutetut kerhonohjaajat.
Tervetuloa kerhoon!

Varhaisnuorten leirit, retket ja tapahtumat

KESÄ2020

Koortilan kesäkimara on 7-10 vuotiaiden muhoslaisten lasten päiväleiri, joka järjestetään Koortilan piha-alueella. Luvassa on ulkoleikkejä ja -pelejä sekä muuta yhteistä hauskaa.

ma 8.6 - pe 12.6.

Leiripäivät järjestetään klo. 12-15 välisenä aikana.

Leirille mahtuu 15 osallistujaa per viikko ja toiminta toteutuu, mikäli leirille tulijoita on 10 tai enemmän.

Mitä tarvitset leirille mukaan? Tietenkin paljon iloista kesäistä mieltä, säähän sopivaa vaatetusta, liikuntaan sopivat kengät, vesipullon sekä välipalan, joka ei vaadi kylmäsäilytystä.

Leiritoiminta järjestetään täysin ulkotiloissa, joten toiminnalla on säävaraus. Huonolla säällä leiripäivä perutaan. Peruuntumisesta ilmoitetaan viestillä huoltajan puhelimeen.

Leiritoiminnassa otetaan huomioon vallitseva tilanne ja hygieniasta sekä turvallisuudesta pyritään pitämään hyvää huolta.

Leirit järjestetään yhteistyössä seurakunnan ja kunnan kanssa. Ohjaajina leirillä toimivat Tuula ja Matias seurakunnasta sekä Heikki kunnasta.

Toiminta on maksutonta ja leirille ilmoittaudutaan täältä:

Ilmoittautuminen leirille alkaa perjantaina 15.5 klo 8.00 ja päättyy perjantaina 22.5 klo 12.

Tervetuloa leirille!

Lisätietoja:
Tuula Väänänen, nuorisotyönohjaaja, Muhoksen seurakunta
Matias Jurmu, nuorisotyönohjaaja, Muhoksen seurakunta
Heikki Väkeväinen, nuoriso-ohjaaja, Muhoksen kunta

Niin lapset, kuin vanhemmatkin voitte ottaa meihin suoraan yhteyttä mikäli haluatte jutella!