Koululaiset

Tahtoisin toivoa sinulle, jotakin oikein hyvää. Enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää. (san. Anna-Mari Kaskinen, laulu Petri Laaksonen)

Seurakunta tarjoaa varhaisnuorelle, eli koululaiselle turvallista tekemistä yhdessä toisten lasten kanssa.

Varhaisnuorisotyön tavoitteena on kasvattaa lapsia ja nuoria diakoniseen vastuuseen, jumalanpalveluselämään sekä lähetystoimintaan.
Varhaisnuorisotyön tavoitteena on järjestää monipuolista matalan kynnyksen toimintaa ja aktivoida varhaisnuoria sekä vapaaehtoisia nuoria mukaan seurakunnan toimintaan ja seurakuntayhteyteen. Tavoitteena on vastata kristillisestä näkökulmasta käsin ajan tuomiin haasteisiin.
Varhaisnuorisotyön tarkoitus on antaa varhaisnuorelle mahdollisuus henkilökohtaiseen uskonelämän kasvuun sekä seurakuntayhteyteen yhdessä muiden omanikäistensä kanssa. Koulutamme kerhonohjaajia toimimaan vapaaehtoisena seurakunnassamme. Järjestämme leirejä, kerhotoimintaa, retkiä, tapahtumia ja kirkkohetkiä.  Teemme yhteistyötä koulujen, kunnan nuorisotoimen, paikallisten järjestöjen ja rovastikunnan seurakuntien kanssa.

Ilo olla yhdessä!

KOKKIKERHOT

Alakoulun 3-6- luokkalaisille olisi tarjolla kokkikerhoja seurakuntatalolla.

Kokkailemaan pääsee tiistaisin klo 16-17 (3.-lk-4.-lk).

Koronarajoitusten vuoksi yhteen kerhoon voidaan ottaa maksimissaan 4 kerholaista.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.mvs.fi/srk/muhos/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=b867c250d3a119c1c5cb1bc7d29f96d419&lang=fi

Toiminta on maksutonta ja se järjestetään yhteistyössä Muhoksen seurakunnan sekä Muhoksen kunnan kanssa.

Muutokset kerhotoiminnan järjestämisessä ovat koronatilanteen vuoksi mahdollisia.

KESÄ2021

Ilmoittautuminen leireille ja toimintoihin alkaa lauantaina 1.5.2021 ja päättyy sunnuntaina 16.5.2021. Lisätietoja leiristä tai toiminnasta saat toiminnasta vastaavalta ohjaajalta.

Ilmoittaudu seuraaviin toimintoihin tätä kautta: https://www.mvs.fi/srk/muhos/url/L74cAmF1rc

Lasten päiväleiri (aamuryhmä)

ma 7.6.2021 - pe 11.6.2021

klo 9-11.30

2014-2011 syntyneet

Muhoksen nuorisotila

Hinta: leiri on maksuton

Infoa: leiri järjestetään Muhoksen nuorisotilan ja Tähtiareenan tiloissa sekä Muhoksen yläkoulun ulkoalueilla.

Ohjaaja: Heikki/nuorisotoimi

Lasten päiväleiri (päiväryhmä)

ma 7.6 - pe 11.6.2021

klo 12-14.30

2014-2011 syntyneet

Muhoksen nuorisotila

Hinta: leiri on maksuton

Ohjaaja: Heikki/nuorisotoimi

Säpinää Syötteellä

ma 14.6.2021 - ke 16.6.2021

Pikku-Syöte, Syöte/Pudasjärvi

10-13-vuotiaat

32 henkilöä

Hinta: 105 €

Infoa: lähtö Muhoksen seurakuntatalolta maanantaina 14.6 klo 10 ja paluu samaan paikkaan keskiviikkona 16.6 klo 12. Hinta sisältää majoituksen, ohjelman ja ruokailut nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöteellä, matkat edestakaisin sekä vakuutukset. Leiri toteutuu mikäli 20 osallistujaa.

Ohjaajat: Mirja/4H, Heikki/nuorisotoimi ja seurakunnan työntekijä

SUP -lautailua (1. ryhmä)

ma 21.6.2021

klo 12-13

10-13 vuotiaat

Montan leirintäalue

Hinta: 10 €

Infoa: hinta sisältää perusopastuksen suppailuun ja lajin pientä testaamista. HUOMIO! Osallistujan tulee olla uimataitoinen. Uimataitoinen on henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään pinnalle ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään.

Ohjaajat: Heikki/nuorisotoimi ja Tuula/seurakunta

SUP -lautailua (2. ryhmä)

ma 21.6.2021

klo 13-14