Muhoksen kirkko

Kirkkotie 3 , 91500 Muhos

Muhoksen kirkko

Muhoksen nykyinen kirkko on valmistunut viimeistään vuonna 1634. Se on paikkakunnan kolmas kirkko, sillä perimätiedon mukaan ensimmäinen kirkko oli Kirkkosaaressa ja toinen Kirkonniemellä nykyistä kirkkoa taempana.

Muhoksen kirkko on Suomen vanhin lähes laajentamattomana säilynyt puukirkko, joka on säännöllisessä, ympärivuotisessa käytössä. Tyyliltään se on suorakaiteen muotoinen pitkäkirkko, ns. tukipilarikirkko, jonka rakentajana pidetään torninrakentaja-Hannua.

Katso kuvia kirkosta ja maalauksista.

Katso panoraamakuvaa kirkosta

Vaativa pyörätuolireitti

Kehitysvammaisten kevätkirkko

Kehitysvammaisten kevätkirkko, toimittaa Eeva-Maija Monto.

Kirkkotie 3, 91500 Muhos

Toimittaa Eva-Maria Mustonen, kanttorina Henriikka Väänänen.

Kolehti: Hengellisen elämän vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden ystävät ry, Hamina.

Helatorstain messu

Helatorstain messu kirkossa ja virtuaalikirkko.fi. Toimittaa Pekka Rehumäki, avustaa Eva-Maria Mustonen, kanttorina Ossi Kajava.

Kolehti: Oman seurakunnan lähetystyölle.

Messu kirkossa

Messu kirkossa. Toimittaa Pekka Rehumäki, avustaa Tarja Pyy, kanttorina Ossi Kajava.

Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja opetuksen laadun parantamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Nallekirkko

Nallekirkko kevätkauden päättyessä