Muhoksen kirkko

Kirkkotie 3 , 91500 Muhos

Muhoksen kirkko

Muhoksen nykyinen kirkko on valmistunut viimeistään vuonna 1634. Se on paikkakunnan kolmas kirkko, sillä perimätiedon mukaan ensimmäinen kirkko oli Kirkkosaaressa ja toinen Kirkonniemellä nykyistä kirkkoa taempana.

Muhoksen kirkko on Suomen vanhin lähes laajentamattomana säilynyt puukirkko, joka on säännöllisessä, ympärivuotisessa käytössä. Tyyliltään se on suorakaiteen muotoinen pitkäkirkko, ns. tukipilarikirkko, jonka rakentajana pidetään torninrakentaja-Hannua.

Katso kuvia kirkosta ja maalauksista.

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 3, 91500 Muhos

Jumalanpalvelus

Toimittaa Marja-Liisa Hautamäki, kanttorina Henriikka Väänänen, musiikkiavustaja Airi Kukkonen.

Virtuaalikirkossa.

Kolehti: Satelliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Kirkkotie 3, 91500 Muhos

Nojatuolihetki virtuaalikirkossa

Meillä on teitä ikävä! Niinpä päätimme keksiä jotain uutta yhteiseksi iloksi.
Ota kuppi kahvia/teetä ja istahda kanssamme virtuaaliseen Nojatuolihetkeen.

Aiheena tällä kertaa rippikoulun muistoja! Muistelemassa Pekka, Matias, Laura ja Leena.

Tapaamisiin!