Partio

Muhoksella toimii partiolippukunta Muhoksen Metsänkävijät ry, jossa on mukana tällä hetkellä noin seitsemänkymmentä tyttöä ja poikaa. Lippukunta on perustettu vuonna 1951 ja sen taustayhteisönä on Muhoksen seurakunta.

 

Lippukunnanjohtajana toimii Timo Julkunen, timo.julkunen@outlook.com, puh. 040 501 2986.


Partiotoiminta auttaa ihmistä kasvamaan, kehittymään ja elämään tasapainossa oman itsensä, toisten ihmisten ja elinympäristönsä kanssa. Muhoksen Metsänkävijöiden tarkoituksena on toimia partioihanteiden mukaisesti ja noudattaa Suomen Partiolaisten ja Pohjanmaan Partiolaisten vuosittaista teemaa.

 

Partio tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja luonnonläheistä toimintaa yhdessä toisten kanssa. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja  esimerkiksi ensiapua, luontotuntemusta, eränkäyntiä ja sosiaalista kanssakäymistä.

 

Toiminta on vapaaehtoista, poliittisesti sitoutumatonta ja kansainvälistä. Keinoina ovat leikit, tositilanteiden harjoitukset sekä ulkoilu, retkeily ja leirit luonnossa.

   

Ajankohtaista 

 

 

Mukaan toimintaan / johtamistehtäviin toivotetaan tervetulleeksi myös aiemmin partiossa mukana olleita sekä partiolaisten vanhempia. Lisätietoa www.partio.fi .

 

https://pohjanmaa.partio.fi/tapahtumakalenteri/?s_organizer=pohjanmaan-partiolaiset-ry