Nuoret

Yhteistä matkaa saamme tehdä tutkien, kuunnellen välillä pysähtyen haistamaan ja maistamaan elämää. Uskoa. Pieniä lumienkeleitä jää jälkeemme hankeen hymyilemään tähtien tuikkeelle. Etsimistä, kipua, löytämistä toinen toistamme kantaen, ilonpisaroita matkalla kohti kotia.
Nuorisotyössä kohdataan nuoret rippikoulun jälkeen kerhonohjaajina, isoskoulutuksessa ja tietenkin isosina leireillä. Koulupastoripäivystyksen avulla tapaamme nuoria arkipäivässä heidän omalla työpaikallaan koulussa.

Nuorten iltakirkko rippikoululaisille ja muille nuorille 8.4. klo 18.00 Muhoksen kirkosta virtuaalikirkon kautta.

Viikoittainen toiminta

Maanantaisin kuvakisa Instagramissa. Mahdollisuus voittaa viikoittain kahvilahjakortti ja kuukausittain pitsalahjakortti.

Tiistaisin nuorten viikkohartaus Instagramissa.

Keskiviikkoisin varhaisnuorten nettikerho Facebookissa.

Torstaisin nuorten iltahartaus julkaistaan Instagramiin.