Nuoret

Yhteistä matkaa saamme tehdä tutkien, kuunnellen välillä pysähtyen haistamaan ja maistamaan elämää. Uskoa. Pieniä lumienkeleitä jää jälkeemme hankeen hymyilemään tähtien tuikkeelle. Etsimistä, kipua, löytämistä toinen toistamme kantaen, ilonpisaroita matkalla kohti kotia.
Nuorisotyössä kohdataan nuoret rippikoulun jälkeen kerhonohjaajina, isoskoulutuksessa ja tietenkin isosina leireillä. Koulupastoripäivystyksen avulla tapaamme nuoria arkipäivässä heidän omalla työpaikallaan koulussa.

Seurakunta tarjoaa nuorille monipuolista matalan kynnyksen toimintaa.

Tahpahtumia joudutaan perumaan!

!YÖKAHVILA PERUTTU!

Lauantaille 28.11.2020 järjestettäväksi ilmoitettu yökahvila Valopilkku peruuntuu.

Yökahvilatoiminta jatkuu tammikuussa 2021 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Perjantaina 27.11. järjestettäväksi ilmoitettu erityisryhmien nuortenilta toteutuu suunnitellusti.

SOLIKKA

Hajosiko moposi?

Tule mopokerhoon OSAO:n Muhoksen yksikköön.

Kerho on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Kokoonnumme tiistaisin klo 18-20. Kokoontumiskerrat 1.9., 15.9., 29.9., 13.10., 27.10, 10.11., 24.11. ja 8.12.

Kerhossa huolletaan, pestään, maalataan ja tuunataan mopoja/skoottereita ja opitaan uusia asioita liikenneturvallisuudesta. Etukäteisosaamista mopoista ei tarvitse olla.

Tarvitset mukaan kamppeet joiden likaantumista ei tarvitse varoa ja työkäsineet.

Mopot ja muut välineet eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta!

Tarjoamme tilat ja työkalut remppaamiseen. Kerhopaikkana on Muhoksen yksikön metallipaja, M-rakennus, konepihalla Kirkkotien ja Muhostien risteyksestä 100 m Ouluun päin.

Ohjaajina:

Ville Puhakka OSAO,

OSAO:n opiskelijoita sekä

seurakunnasta Tuula Väänänen 040 524 6534.

Järjestäjät: Muhoksen seurakunta, OSAO Muhoksen yksikkö ja Muhoksen Rotaryklubi ry