Muhoksen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkossa pidettävät seurakunan tilaisuudet ovat seurattavissa sivutolla virtuaalikirkko.fi.

Virtuaalikirkossa näet myös aikaisempien lähetysten arkistotallenteita. Kesän konfirmaatiomessuja ei striimata.

Suljettuna olleet seurakunnan toimitilaat avataan 1.6.2020 alkaen

Seurakunnan tilat ovat varattavissa muistotilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin, osallistujien henkilömääriä rajoitetaan edelleen ja tilaisuudet sallitaan vain pitopalvelun järjestämänä.

- seurakuntatalo enintään 35 henkilöä kerralla
- Koortilan toimintakeskus enintään 20 henkilöä kerralla (yöpymisiä ei sallita)
- kirkko enintään 50 henkilöä kerralla.

Kirkkoherranvirasto palvelee ma, ke ja pe klo 9-13.

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan seurakunnan kotisivujen kautta www.muhoksenseurakunta.fi

Su 31.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Tarja Pyy, avustaa Matias Jurmu, kanttorina Ossi Kajava.
Laulajat: Outi Piisalo, Anna Happo, Susanna Romppainen ja Liisa Piippo sekä alttoviulisti Helinä Nissi.

Virret: 967, 289, 125, 119, 574, 571:1-3. Suosittelemme oman virsikirjan tai digitaalisen virsikirjan käyttämistä.

Ti 2.6. klo 18 kummikirkko. Leppoisa pienille lapsille ja kummeille suunnattu virtuaalikirkko.
Kauniita lasten kesälauluja soittaa Ossi Kajava, pappina Tarja Pyy ja mukana lastenohjaajat.

Virret: Soivat iloisesti kirkonkellot, Valonsäde, Jumala loi (virsi 135), Aurinkomme ylösnousi (Virsi 105), Rauhaa ystäväni (Virsi 955).

Suosittelemme oman virsikirjan tai digitaalisen virsikirjan käyttämistä.

Lapset/perheet: Perhepiknikit klo 10-13 seuraavasti: Liikennepuistossa pe 5.6., Mäntyrannan koululla pe12.6., Venesatamassa ma 22.6.
Koortilassa ti 23.6., Päivärinteen kodalla ke 24.6. Perhepiknikit ovat kesäistä kivaa aikaa yhdessä. Voitte ottaa omat eväät ja viltin mukaan!

Kesäkastelusopimuksia tehdään kesäkuun 5. päivään saakka. Lisätietoja hinnoista ym. kotisivuilta tai taloustoimistosta puh. 08 533 1174.

Kuollut: Raili Anja Eliina Hiltunen s.  Niemelä 85 v., Sirkka Liisa Tihinen s. Kaiponen 79 v.

Muhoksen rauhanyhdistys: Kaikki toiminta peruttu toistaiseksi.

Laitasaaren rauhanyhdistys: Kaikki toiminta peruttu toistaiseksi.