Muhoksen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkossa pidettyjä seurakunnan yleisiä tilaisuuksia on seurattavissa sivustolla virtuaalikirkko.fi.

Su 1.8. klo 12 konfirmaatiomessu kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, saarna Sirpa Kukkohovi, kanttorina Ossi Kajava.

To 5.8. klo 18 kesäinen lauluilta Muhoksen kotiseutumuseolla, Ossi Kajava.

Lapset/perheet: Syksyllä alkaa perjantaisin klo 9-10.30 srk-talossa alkaa Naperokerho kaksivuotiaille. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Sirpalle p. 050 309 3565.

Nuoret: Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 8.8. saakka ja kerhonohjaajaksi 15.8. saakka. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ilmoittautuminen seurakunnan kotisivujen kautta.

Partio: Viikoittaisen partiotoiminnan tiedot löydät www.mume.fi.

Muhoksen kirkko on tiekirkkona 6.8. saakka, esittelijä paikalla ma–pe klo 12–18.

Laitasaaren rukoushuone: Aamurukous maanantaisin klo 6.30.

Kastettu: Iisa Seelia Annastiina Hauhia, Elli Ilona Heikkilä, Tilda Serafia Kyllönen, Pinja Matilda Honkonen.

Vihitty: Jarkko Kalevi Heikkinen ja Kirsti Pauliina Haavisto, Timo Aarne Olavi Tarkiainen ja Johanna Margareeta Haurinen.

Kuollut: Aune Maria Valpuri Mäkinen s Vitikka 96 v.

Muhoksen rauhanyhdistys: Opistoseurat 30.7.-1.8. Ranualta ja 6.8.-8.8. www.kesaseuraradio.fi. To 12.8. klo 18.30 nuotioilta Koortilassa.