Muhoksen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkossa pidettävät seurakunnan yleiset tilaisuudet ovat seurattavissa sivutolla virtuaalikirkko.fi.

Virtuaalikirkossa näet myös aikaisempien lähetysten arkistotallenteita.

Su 24.1. klo 10 jumalanpalvelus virtuaalikirkko.fi. Toimittaa Soile Tuusa, avustaa Piia Jokelainen, kanttorina Ossi Kajava, musiikkiavustaja Airi Kukkonen.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Nuoret/rippikoulut: Rippikoulun diakonia- ja lähetyspäivä la 23.1. klo 12. Kaikille rippikouluryhmille suunnattu opetuspäivä, joka toteutetaan virtuaalisesti. Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta.

Koronarajoitukset ovat voimassa edelleen. Tutki seurakunnan kotisivuilta tapahtumia: www.muhoksenseurakunta.fi. Osallistu etänä tai katso aikaisempia kotikirkon tapahtumia: www.virtuaalikirkko.fi.

Kastettu: Viljami Arvo Tapio Määttä.

Kuollut: Mika Juho Antero Istermaa 41v., Esko Aarne Antero Saarela 76 v.

Muutokset seurakunnan toiminnassa ovat mahdollisia, seuraa kirkollisia ilmoituksia ja seurakunnan kotisivuja. Linkki etäosallistumisiin kotisivuillamme www.muhoksenseurakunta.fi tai virtuaalikirkko.fi.

Muhoksen rauhanyhdistys:

Seurat 27.12. klo 17 lähetetään nettilähetyksenä linkistä https://bit.ly/nettiseurat.

Muu toiminta on keskeytyksessä.