Muhoksen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkossa pidettävät seurakunnan yleiset tilaisuudet ovat seurattavissa sivutolla virtuaalikirkko.fi.

Virtuaalikirkossa näet myös aikaisempien lähetysten arkistotallenteita.

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan seurakunnan kotisivujen kautta www.muhoksenseurakunta.fi.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma, ke ja pe klo 9-13.

Seurakunnan toimitilat ovat varattavissa muistotilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. Henkilömääriä rajoitetaan edelleen ja tilaisuuden vastuuhenkilöllä tulee olla voimassa oleva hygieniapassi. Korostamme jokaisen henkilökohtaista vastuuta hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä.

Suosittelemme oman tai digitaalisen virsikirjan käyttämistä kirkossa.

Su 9.8. klo 10 kansanlaulukirkkomessu kirkossa ja virtuaalikirkko.fi. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Laura Laine. Klo 12 kansalaulukirkko Mäntyrannan salissa, Jouni Heikkinen, Laura Laine.

Ma 10.8. klo 18 kouluunlähtevien siunaaminen virtuaalikirkko.fi. Siunaamisella toivotetaan ja rukoillaan
pienelle koululaiselle Taivaan Isän turvaa ja huolenpitoa koulutielle ja koko elämän tielle.

Ti 11.8. klo 9.30 perhekerhojen aloitus Koortilassa. Kaikki perhekerhot kokoontuvat aloitukseen Koortilaan. Lisätietoja Sirpa Kukkohovi, p. 050 309 3565. Perhekerhot kokoontuvat viikosta 34 alkaen tiistaisin klo 9.30 – 11.30 Muhoksen seurakuntatalolla ja Päivärinteen seurakuntasalilla. Perhekerhoissa tarjotaan myös aamupuuroa, mehua ja kahvia, joista on vapaaehtoinen maksu.

Su 16.8. klo 10 jumalanpalvelus kirkossa ja virtuaalikirkko.fi. Toimittaa Tarja Pyy, kanttorina Ossi Kajava. Klo 13 ekumeeninen praasniekka Tervaskannon kotitsasounan pihalla, Valkolantie 7. Isä Marko Patronen ja Jouni Heikkinen, kanttorina Juhani Matsi.

Kirkon esittely kesällä 2020 sopimuksen mukaan, p. 08 533 1284. Kirkkomme on Suomen vanhin laajentamattomana säilynyt tukipilarikirkko vuodelta 1634.

Kastettu: Ella-Maria Tuulikki Nuojua, Amanda Aleksandra Partanen, Hannes Veli Henrikki Tikkanen, Elsi Alina Tuomela.

Kuollut: Elvi Esteri Hauru s. Hyvärinen 80 v.