Tilojen käyttö ja varaaminen

Seurakunnan tiloja voi vuokrata juhlakäyttöön.Tilojen vuokrausta voi tiedustella kirkkoherranvirastosta tai taloustoimistosta.

Seurakunta perii tilojen käytöstä käyttökorvausta.

Käyttökorvaus sisältää:

- sähkö, vesi, kiinteistön muut kiinteät kustannukset

- jätehuolto, pesuaineet, käsipyyhkeet, WC-paperit

- astiaston ja keittiön muiden välineiden ja koneiden käytön.

Käyttökorvaus kattaa valmisteluajan, juhlan ja jälkisiivouksen ajan. Tilan vuokraajan on ilmoitettava tilaisuuden vastuuhenkilö, sekä henkilö, jolle luovutetaan avain ja annetaan käyttöohjeet.

Tilat on siivottava tapahtuman jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti, muutoin siivouksesta aiheutuneet palkkamenot sosiaalikuluineen peritään täysimääräisinä.

Perumatta jääneestä varauksesta, mikäli sitä ei peruta viikkoa ennen tapahtumaa, peritään puolet varauskustannuksista.

Maksut ja käyttökorvaukset vuonna 2020

Tiedoksi

Sallittu väkimäärä seurakunnan tiloissa heinäkuun 2020 :

- seurakuntatalo enintään 50 henkilöä kerralla

- Koortilan toimintakeskus enintään 25 henkilöä kerralla (yöpymisiä ei sallita)

- kirkko enintään 50 henkilöä kerralla.

Tilaisuuksien järjestäjällä (esim. muistotilaisuus) tulee olla voimassa oleva hygieniapassi.

Korostamme jokaisen henkilökohtaista vastuuta hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä.

Muhostie 7 B, 91500  Muhos

puh. 08 533 1284, avoinna ma, ke ja pe klo  9 - 13

Sähköposti: muhoksen.seurakunta@evl.fi

Taloustoimisto

Kirkkotie 32, 91500 Muhos

puh. 08 533 1174, avoinna ma - pe klo 9 - 16

Taloustoimisto on suljettuna viikon 29, 13.7. - 17.7.2020.