Tilojen käyttö ja varaaminen

Seurakunnan tiloja voi vuokrata juhlakäyttöön.Tilojen vuokrausta voi tiedustella kirkkoherranvirastosta tai taloustoimistosta.

Seurakunta perii tilojen käytöstä käyttökorvausta.

Käyttökorvaus sisältää:

- sähkö, vesi, kiinteistön muut kiinteät kustannukset

- jätehuolto, pesuaineet, käsipyyhkeet, WC-paperit

- astiaston ja keittiön muiden välineiden ja koneiden käytön.

Käyttökorvaus kattaa valmisteluajan, juhlan ja jälkisiivouksen ajan. Tilan vuokraajan on ilmoitettava tilaisuuden vastuuhenkilö, sekä henkilö, jolle luovutetaan avain ja annetaan käyttöohjeet.

Tilat on siivottava tapahtuman jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti, muutoin siivouksesta aiheutuneet palkkamenot sosiaalikuluineen peritään täysimääräisinä.

Perumatta jääneestä varauksesta, mikäli sitä ei peruta viikkoa ennen tapahtumaa, peritään puolet varauskustannuksista.

Maksut ja käyttökorvaukset vuonna 2020

Tiedoksi

Voimassa olevien rajoitusten vuoksi seurakunnan tiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa tulee henkilömäärässa huomioida turvavälit.

Tilaisuuksien järjestäjällä tulee olla hygieniapassi.

Korostamme jokaisen henkilökohtaista vastuuta hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä.

Perheen kirkollisen toimituksen jälkeen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus oli se sitten kotona tai seurakunnan tiloissa. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä, ei seurakunnalla. Lisäksi viranomaiset suosittelevat, että ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniajärjestelyistä noudatetaan myös yksityistilaisuuksissa.

Muhostie 7 B, 91500  Muhos

puh. 08 533 1284, avoinna ma, ke ja pe klo  9 - 13