Aikuiset

Aikuistyön keskeisenä tavoitteena on auttaa aikuisia ja työikäisiä kokemaan seurakunta omana paikkanaan elämän eri vaiheissa.

Työalan tehtävänä on tukea uskonelämää ja seurakuntalaisten kasvua vastuullisuuteen Jumalan luomassa maailmassa. Tavoitteisiin pyritään yhteistoiminnassa eri työalojen, erityisesti perhetyöntiimin, kautta. Työ toteutuu pienpiiritoiminnan ja erilaisten tapahtumien kautta. Tärkeässä merkityksessä on seurakuntalaisten sitoutuminen vapaaehtoisina toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen työntekijöiden rinnalla.

Aikuistyön muotoja ovat mm. musiikkitapahtumat, parisuhdeillat, raamattu- ja rukouspiirit, musiikkipainotteiset erityismessut kuten tuomasmessut, retket, hyvinvointikävelyt ja teemalliset iltapäivät.

Aikuistyöstä vastaa

seurakuntapastori Soile Tuusa p.044 486 6723, soile.tuusa@evl.fi

Hyvinvointikävelyt kevät 2020

Kevään hyvinvointikävelyt alkavat tiistaina 4.2.

Kokoontuminen seurakuntatalon yläparkilla klo 17.

Teemme puolen tunnin kävelylenkin, jonka jälkeen yhteinen hiljentymishetki.

Seuraavat kerrat ke 12.2. klo 18 sekä ma 17.2., ma 24.2., to 12.3., ti 17.3., ke 25.3.

ja ma 30.3., kaikki klo 17.

Voit tulla mukaan silloin kun pääset, kerran tai aina. Tervetuloa!

Toiminnasta vastaavat Piia Jokelainen ja pastori Soile Tuusa.

Ei vaadi ennakkoilmoittautumista!