Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

Su 26.9. klo 10 messu kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Ossi Kajava, laulu Heikki Holmström ja Airi Kukkonen.

Eläkeliiton Muhoksen yhdistyksen 50-vuotiskirkkopyhä.

Kolehti: Oulun hiippakunnan ystävyyshiippakunnan Tansanian luterilaisen kirkon Viktoriajärven itäisen hiippakunnan Nyakaton raamattukoululle Suomen Lähetysseuran kautta.

Su 29.8. klo 18 kansanmusiikkimessu kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, saarnaa Pekka Kyllönen, kanttorina Ossi Kajava. Musiikkiavustajana kansanmusiikkiyhtye Rällä, Eija Pätsi ja Osmo Hakosalo viulu, Anne-Mari Kanniainen haitari.

Messun musiikki ja virret toteutetaan kansanmusiikkina.

To 1.7. kesäillan musiikkia kirkossa. Kesäillan musiikkia kirkossa esittävät: Riikka Jämsen: poikkihuilu, laulu; Laura Laine: piano, laulu; Sanni Veteläinen: piano, laulu. Jouni Heikkinen: puhe.

Ti 4.5. virsilauluilta "Oi, kuinka kevät säteilee". Säestys ja urkumusiikki Aaro Littow, Veikko Raappana, Taneli Setälä ja Väinö Ylimäki, yksinlaulua Ilkka Kotajärvi ja Kirsti Raappana. Iltahartaus Pekka Kyllönen.

Ke 31.3. Hiljaisen viikon iltamusiikkia. Iltamusiikkia esittävät Eero Blomberg huilu, Hilkka Hannuksela ja Heikki Holmström laulu sekä Ossi Kajava. Puhe Jouni Heikkinen.

Lähetykset ovat nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.