Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

Su 7.6. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Tarja Pyy, avustaa Matias Jurmu, kanttorina Ossi Kajava.

Ti 2.6. klo 18 kummikirkko. Leppoisa pienille lapsille ja kummeille suunnattu virtuaalikirkko.
Kauniita lasten kesälauluja soittaa Ossi Kajava, pappina Tarja Pyy ja mukana lastenohjaajat.

Virret: Soivat iloisesti kirkonkellot, Valonsäde, Jumala loi (virsi 135), Aurinkomme ylösnousi (Virsi 105), Rauhaa ystäväni (Virsi 955).

Su 31.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Tarja Pyy, avustaa Matias Jurmu, kanttorina Ossi Kajava.
Laulajat: Outi Piisalo, Anna Happo, Susanna Romppainen ja Liisa Piippo sekä alttoviulisti Helinä Nissi.
Virret: 967, 289, 125, 119, 574, 571:1-3.

Ke 27.5. klo 19 kesäisiä säveliä huilulle ja uruille. Eero Blomberg, huilu ja Outi Nissi, piano.

Su 24.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Ossi Kajava.

To 21.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Jouni Heikkinen, avustaa Hanna Kaisto-Vanhamäki, Pia-Mari Kuure ja Leena Leskelä, kanttorina Ossi Kajava.

Muutokset ovat mahdollisia.

Lähetykset ja aikaisempien lähetysten arkistotallenteita on nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.