Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

Su 6.6. klo 10 jumalanpalvelus kirkossa. Toimittaa Tarja Pyy, kanttorina Ossi Kajava, laulu Airi Kukkonen.

Virret: 183:1-3, 131, vastausmusiikki: Sinua siunata tahdon,  923, 954, 571:1-3

Su 30.5. klo 10 Suvivirsikirkko kirkossa. Toimittaa Pekka Kyllönen, kanttorina Ossi Kajava. Mukana Severiina Kinnunen, lauluryhmä ja Petri Aho klarinetti.

Su 23.5. klo 10 Helluntaipäivän messu kirkossa. Toimittaa Pekka Kyllönen, kanttorina Ossi Kajava, kirkkokuoron lauluryhmä.

Su 16.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Tarja Pyy, kanttorina Henriikka Väänänen.

To 13.5. klo 18 helatorstain messu. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Ossi Kajava, kirkkokuoron lauluryhmä.

Su 9.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Pekka Kyllönen, kanttorina Ossi Kajava.

Ke 5.5. klo 11.30 nojatuolihetki virtuaalikirkossa. Nojatuolihetken teemana on kevät. Tarinankertoja Kiisi Isotalo kertoo tarinan Martan ja mummon kevätpuuhista.

Su 2.5. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Ossi Kajava.

Ti 27.4. Kansallisen veteraanipäivän juhla. Musiikkia Muhoksen Torvipojat, Ossi Kajava, Anton Häkkinen ja mieskvartetti. Juhlapuhe ja kunnan tervehdys suunnittelujohtaja Jussi Rämet.

Lähetykset ja aikaisempien lähetysten arkistotallenteita on nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.