Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

Su 28.11. klo 12 Ensimmäisen adventtisunnuntain messu kirkossa ja virtuaalikirkko.fi. Toimittaa Pekka Rehumäki, avustavat Anu Ojala ja Pia-Mari Kuure. Kanttorina Ossi Kajava, mukana lapsikuoro.

La 6.11. klo 19 Mozartin Requiem

La 6.11. klo 16 vainajien muistopalvelus.

Toimittaa Anu Ojala, avustavat Tarja Pyy, Hanna Kaisto-Vanhamäki ja Leena Leskelä. Kanttorina Laura Laine.

Sytytämme muistokynttilät kuluneen vuoden aikana poisnukkuneille oman seurakunnan jäsenille.

Lähetykset ovat nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.