Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

Su 16.8. klo 10 jumalanpalvelus kirkossa. Toimittaa Tarja Pyy, kanttorina Ossi Kajava.

Su 9.8. klo 10 kansanlaulukirkkomessu kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Laura Laine.

Ti 4.8. klo 19 Sineraaria-kesäkonsertti kirkossa. Duo Viena Yrjänä, laulu ja nokkahuilu sekä Hanna-Kerttu Sarsila, kitara.

Su 2.8. klo 10 jumalanpalvelus kirkossa. Toimittaa Tarja Pyy, kanttorina Laura Laine.

Virret: 484, 533:3, 130, 971, 211, 906.

Su 26.7. klo 10 messu kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Laura Laine.
Lauluryhmä Leena ja Tapio Huhtelin, Anja Hämäläinen sekä Petri Aho, klarinetti.

Virret: 195, 928, 328, 532: 1-5, 954, 329:4-5.

Muutokset ovat mahdollisia.

Lähetykset ja aikaisempien lähetysten arkistotallenteita on nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.