Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon Muhoksen kirkosta:

Su 5.4.
Palmusunnuntain perhekirkko klo 12 kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, puhe Matias Jurmu, kanttori Ossi Kajava, Eero Blomberg, huilu.

Ma 6.4. Hiljaisen viikon iltakirkko klo 18 kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Ossi Kajava, lastenohjaajia, Hilkka Hannuksela, laulu.

Ti 7.4. Hiljaisen viikon musiikkia klo 18 kirkossa. Kanttorina Ossi Kajava, Heikki Holmström, laulu.

Ke 8.4. Hiljaisen viikon iltakirkko klo 18 kirkossa. Matias Jurmu, Tuula Väänänen, kanttorina Ossi Kajava, Anne Ranta ja Viivi Pylkkönen laulu.

To 9.4. Kiirastorstain messu klo 18 kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, avustaa Matias Jurmu, kanttorina Ossi Kajava, Airi Kukkonen, laulu, Eero Blomberg, huilu.

Pe 10.4. Pitkäperjantain jumalanpalvelus klo 10 kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, kanttorina Ossi Kajava, Airi Kukkonen, laulu, avustaa lauluryhmä.

Su 12.4. Pääsiäispäivän messu klo 10 kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, puhe Anja Hämäläinen, kanttorina Ossi Kajava, Airi Kukkonen, laulu, avustaa lauluryhmä.

Ma 13.4. Toisen pääsiäispäivän jumalanpalvelus klo 18 kirkossa. Toimittaa Jouni Heikkinen, saarnaa Pekka Aittakumpu, kanttorina Ossi Kajava.

www.virtuaalikirkko.fi