Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

Su 24.1. klo 10 jumalanpalvelus.

Toimittaa Soile Tuusa, avustaa Piia Jokelainen, kanttorina Ossi Kajava, musiikkiavustaja Airi Kukkonen.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Su 17.1. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Jouni Heikkinen, avustaa Matias Jurmu, kanttorina Ossi Kajava, kirkkokuoron lauluryhmä.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Su 10.1. klo 10 jumalanpalvelus. Toimittaa Pekka Kyllönen, kanttorina Ossi Kajava.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Su 6.1. klo 12 loppiaisen Kauneimmat joululaulut -kirkko. Toimittaa Soile Tuusa, kanttorina Ossi Kajava.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Lähetykset ja aikaisempien lähetysten arkistotallenteita on nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.