Tervetuloa ev.-lut kirkkojen internetlähetyskanavaan! Palvelu tarjoaa jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia sekä yksityistilaisuuksina esimerkiksi ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Virtuaalikirkko ei tarvitse rekisteröitymistä eikä vaadi laitteelta mitään erikoisominaisuuksia. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tablet-tietokoneilla.

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkon lähetykset Muhoksen kirkosta:

To 26.5. klo 10 Helatorstain messu kirkossa. Toimittaa Pekka Rehumäki, avustaa Eva-Maria Mustonen, kanttorina Ossi Kajava.

Su 17.4. klo 10 Pääsiäisaamun messu kirkossa. Toimittaa Eva-Maria Mustonen, avustaa Jukka Kolmonen, kanttorina Ossi Kajava.

Pe 15.4. klo 10 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus kirkossa. Toimittaa Pekka Rehumäki, kanttorina Ossi Kajava.

Ke 13.4. klo 19 Passiomusiikkia kirkossa. Ossi Kajava, kirkkokuoro ja solistit, Hilkka Hannuksela, Heikki Holmström, Helinä Nissi, Mikael Säily. Ohjelma 5€ vapaehtoinen, Ukrainan sodasta kärsiville.

Su 13.3. klo 12 Ehdokkaiden yhteinen vaalipaneeli kirkossa. Muhoksen kirkkoherranvirkaa ovat hakeneet Vaalan seurakunnan kirkkoherra Vesa-Tapio Palokangas, Oulunsalon seurakunnan kappalainen Jukka Joensuu ja Kemin seurakunnan kappalainen John Bäckström.

Su 6.3. klo 10 messu. Toimittaa John Bäckström, avustaa Pekka Rehumäki, kanttorina Ossi Kajava, Severiina Kinnunen ja kirkkokuoron lauluryhmä.

Muhoksen seurakunnan kirkkoherranvaalin 3. vaalisijan vaalinäyte.

Su 27.2. klo 10 messu. Toimittaa Jukka Joensuu, avustaa Pekka Rehumäki, kanttorina Ossi Kajava, Airi Kukkonen ja kuoron lauluryhmä.

Muhoksen seurakunnan kirkkoherranvaalin 2. vaalisijan vaalinäyte.

Su 20.2. klo 10 messu. Toimittaa Vesa-Tapio Palokangas, avustaa Pekka Rehumäki, kanttorina Ossi Kajava, miesten lauluryhmä.

Muhoksen seurakunnan kirkkoherranvaalin 1. vaalisijan vaalinäyte.

Lähetykset ovat nähtävissä täällä:

www.virtuaalikirkko.fi

Kirkko Muhoksella.