Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräyksen lista- ja lipaskeräys on toistaiseksi tauolla koronaviruksen vuoksi.

70-vuotias Yhteisvastuu ei nyt pääse ulos, mutta keräys jatkuu!

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, Muhoksen seurakunta noudattaa yleisiä Yhteisvastuukeräyksen ohjeita, jotta kaikkien turvallisuus tulee huolehdittua. Näin ollen joudumme lopettamaan ovelta ovelle listakeräyksen.

Myös 20.3. ja 3.4. suunnitellut lipaskeräykset perutaan.

Jotta voisimme huolehtia niin lähellä olevista kuin kauempanakin asuvista lähimmäisistämme, suosittelemme käyttämään kotisivuiltamme löytyvää lahjoitusbanneria. Mikäli käytössäsi on MobilePay, seurakuntamme MobilePay-numero on 37710.

Myös perinteinen pankkilahjoitus on edelleen käytössä. Alla näet tilinumerot ja viitekohtaan tulee Muhoksen seurakunnan viitenumero 303367.

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

Pohjola-Pankki FI14 5000 0120 2362 28

Voimia, terveyttä ja siunausta meille kaikille!

Leena Leskelä, diakonissa

Muhoksen seurakunnan Yhteisvastuukeräyspäällikkö

Yhteisvastuu 2020 tukee vanhemmuutta

2.2.2020 alkava vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten vahvasti viestittämän tarpeen turvalliseen aikuiseen, jonka kanssa voi jutella asiasta kuin asiasta.

Vuosi 2020 on myös Yhteisvastuukeräyksen juhlavuosi. Yhteisvastuu juhlii 70 vuotta jatkunutta, vuonna 1950 alkanutta taivaltaan. Onnea ja menestystä myös tulevaisuudessa!

20 % keräysvaroista ohjataan vanhemmuutta tukevaan, vuonna 2021 käynnistyvään hankkeeseen. Siinä keskeisinä toimijoina ovat valtakunnalliset lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen erikoistuneet Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry. Erityisenä kohderyhmänä ovat alakouluikäisten lasten perheet.

20 % keräyksen tuotosta jää paikallisseurakunnille. 60 % keräystuotosta käytetään vanhemmuutta tukeviin toimintoihin kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta.

Muhoksen seurakunnan keräystuotto kohdennetaan MLL:n ja Pela:n paikallisosastoille.

Yhteydenottoasi odottaa: keräyspäällikkö diakonissa Leena Leskelä p. 040 5470 785 tai

leena.leskela@evl.fi

Yhteisvastuukeräys tukee vanhemmuutta