"Koortilassa ompi tunnelmaa" on 3-6-luokkalaisten muhoslaisten lasten päiväleiri, joka järjestetään Koortilan piha-alueella. Luvassa on ulkoleikkejä ja -pelejä sekä muuta yhteistä hauskaa.

Leiri pidetään ma 15.6 - ke 17.6. Leiripäivät järjestetään klo 9-15 välisenä aikana.

Leirille mahtuu 14 osallistujaa ja toiminta toteutuu, mikäli leirille tulijoita on 10 tai enemmän.

Mitä tarvitset leirille mukaan? Tietenkin paljon iloista kesäistä mieltä, säähän sopivaa vaatetusta, liikuntaan sopivat kengät ja vesipullon.

Leiritoiminnassa otetaan huomioon vallitseva tilanne ja hygieniasta sekä turvallisuudesta pyritään pitämään hyvää huolta.

Ohjaajina leirillä toimivat Matias, Sirpa ja Soile seurakunnasta.

Toiminta maksaa 18€ ja maksu suoritetaan tasarahana päiväleirille tullessa.

Ilmoittaudutaan täältä

Ilmoittautuminen leirille alkaa perjantaina 15.5 klo. 8.00 ja päättyy perjantaina 22.5 klo. 12.

Tervetuloa leirille!

Lisätietoja: